VPRO geeft 20 leuke prijzen weg! Doe gratis mee

Geplaatst op:
28/01/2019
Geldig tot:
13/08/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis vakantiepakket
VPRO geeft 20 leuke prijzen weg! Doe gratis mee

VPRO gaat even terug in de tijd en iedereen mag Gratis leuke prijzen winnen. Wil je leuke prijzen winnen, kies 1 van de 6 programma’s.

Leuke prijzen winnen bij de VPRO

Kunt u de oude programma’s van de VPRO nog herinneren? We praten dan over Jiskefet, Theo & Thea, Zaai, Achterwerk in de kast of een van de vele andere programma’s. De omroep wil iedereen uitdagen en de kans geven om gratis leuke prijzen te winnen. Hoe het moet, kies je favoriete programma en maak direct kans op schitterende prijzen! Meedoen is eenvoudig door het beantwoorden van 1 vraag over het programma wat je het leukste vind.

VPRO met koot en de bie. Doe gratis mee  VPRO geeft 20 prijzen weg! Doe gratis meeVPRO geeft 20 cadeaus weg! Doe gratis meeVPRO geeft 20 prijzen weg! Doe gratis meeVPRO geeft 20 leuke prijzen weg! Doe gratis meeVPRO geeft 20 leuke prijzen weg! Doe gratis mee

Doe je Gratis mee?

Je krijgt van de VPRO als dank voor je deelname het vakantiepakket vol podcast toppers die fijn is voor op vakantie of in je luie stoel achterin de tuin. Lekker naar je favoriete muziek luisteren op tijd en plaats die je zelf bepaalt. Alle deelnemers ontvangen automatische een mail met de winnende link in je mail box.

Houd daarom je mailbox goed in de gaten, want wie weet win jij binnenkort ook nog een van de andere prijzen! Deze televisieorganisatie heeft een VPRO gids die je hier kan bestellen. De VPRO gids staat vol met boeiende verhalen, leuke thema’s, een duidelijk en uitgebreid overzicht van televisie, films en multimedia nieuws. Maandelijks ontvang je de televisiegids in je brievenbus en blijf je altijd op de hoogte van wat er in televisieland gebeurd. Door voor deze Tv-gids te kiezen ontvang je een gratis boek en 2 Dvd’s. De keuze is aan jou!

Wat zit er in de Box

 • Unieke tas van VPRO-geveldoek.
 • VPRO Jeugd verrassing-box.
 • Van Kooten en De Bie ’toen blijkt nu’ Dvd.
 • Loenatik, te gek! Dvd.
 • Roos en haar mannen, Dvd.
 • Buurman & Buurman, Dvd.

VPRO geeft leuke prijzen weg!

VPRO geeft 20 leuke prijzen weg! Doe gratis mee

3 Reacties op "VPRO geeft 20 leuke prijzen weg! Doe gratis mee"

 1. wil graag een prijs winnen

 2. Is een mooie aktie
  Ik doe nu ook eens mee maar win nooit

 3. Dat zou super leuk zijn

Laat een reactie achter.