VPRO televisiegids met Gratis Boek

Geplaatst op:
11/01/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis uniek boek
VPRO televisiegids met Gratis Boek

Het VPRO magazine is een overzichtelijk televisiegids die je wekelijks thuis kunt ontvangen. Nu met een gratis Boek van de toekomst VPRO Tegenlicht t.w.v. € 29.90.

VPRO Gids leuk en duidelijk

Ontvang een jaar lang de VPRO televisiegids met GRATIS Boek van de toekomst VPRO Tegenlicht t.w.v. € 29.90. Lees alles over internet, radio en televisie en meer. Ontdek de nieuwste films, boeken en muziek. De VPRO gids is handig en overzichtelijk. De overzichtelijke VPRO Gids met tas voor 1 jaar kost slecht € 79.90.-. Je betaalt voor deze televisiegids een laag bedrag per week. Zeker de moeite waart.

Televisiegids actie van VPROVPRO televisiegids met Gratis Boek en 2 Dvd's

  • Een overzichtelijke televisiegids.
  • Gratis uniek boek.
  • Tv, films, internet, series en veel meer.
  • Het abonnement stopt niet vanzelf. (dus zelf opzeggen).
  • Meer VPRO-aanbiedingen kijk op Gratis247.
  • Wil je gebruik maken van deze actie?

Mooie Gids met veel informatie

Dit VPRO-tijdschrift is een tv-gids met een duidelijk overzicht van alle programma’s en de populaire zenders. Zo hoef je je favoriete televisieprogramma’s, films en series niet meer te missen. Het is handig en overzichtelijk en zeker de moeite waard.

Duidelijk en overzichtelijk

Naast een televisiegids en programmaoverzicht, bevat deze Gids zeer interessante artikelen, leuke columns en het Achterwerk. Verder bevat het blad achtergrondinformatie over diverse films en wordt er aandacht besteed aan muziek, boeken, documentaires en films. Wil jij 10 weken lang de VPRO Gids proberen met een korting van 44%? De VPRO Gids cadeau doen is super leuk, dit magazine staat bomvol met informatie. Betaal slecht € 10.- voor 10 weken. De aanbieding van dit VPRO magazine is met 44% korting voor een prijs van € 10.- extreem goedkoop. Bekijk de aanbieding met deze scherpe actie.

Televisiegids vol handige tips

De VPRO is een van de omroepen met het vrije denken. Zij maken oorspronkelijke, verdiepende en soms tegendraadse programma’s. Deze programma’s vindt je terug in deze Gids in de vorm van spraakmakende artikelen. In dit magazine vindt je scherpe columns en het ontroerende Achterwerk. Maak 10 weken lang kennis voor 10.- euro en haal meer uit uw radio, Tv en film. Deze VPRO Gids met GRATIS boek + dvd’s ‘Rode wijn, witte wijn of water’ ontvang je gratis Thuis.

Televisiegids met gratis uniek boek

VPRO televisiegids met Gratis Boek

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!