Gratis Koninklijk Gezin Herdenkingsuitgifte munt

Geplaatst op:
23/06/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Koninklijk Gezins munt
Gratis Koninklijk Gezin Herdenkingsuitgifte

Ontvang een Gratis herdenkingsuitgifte munt van ons koninklijke gezin. Een bijzonder verzamelobject van het Koninklijk Huis waar u slechts € 3.95 verzendkosten voor betaald.

Gratis herdenkingsuitgifte munt

Met groot genoegen kondigen we dit bijzondere verzamelobject aan van het Koninklijk Huis. Deze prachtig verzilverde uitgave, met een diameter van 40 mm. Deze is vervaardigd in een verbluffende kwaliteit die verzamelaars zal bekoren. Het onderscheidende ontwerp toont de verfijnde portretten van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. U betaald voor deze unieke Gratis herdenkingsuitgifte munt slechts € 3.95 voor de verzendkosten.

Dit is nog niet alles

Voor slechts € 4,95 kunt u uw Gratis herdenkingsuitgifte veiligstellen in een beschermende capsule, vergezeld van de noodzakelijke officiële certificaten om de hoge kwaliteit, authenticiteit en verzamelwaarde te garanderen. Wilt u meer gratis munten bekijken ga even naar de rubriek hobby  en klik op munten. Wij wensen u veel plezier met deze unieke munt.

Het gezin van Máxima en Willem-Alexander

Uw verzilverde herdenkingsuitgifte Koninklijk Gezin, is geslagen in Uncirculated verzamelkwaliteit en komt direct van de pers zonder ooit in circulatie te zijn geweest. Voor slechts € 4,95 ontvangt u de verzilverde Gratis herdenkingsuitgifte in een transparante beschermcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid. Hiemee is de kwaliteit en authenticiteit van de herdenkingsmunt gegarandeerd en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom.

Het staat buiten kijf dat Máxima en Willem-Alexander hebben bewezen dat ze zorgzame ouders zijn die trots zijn op hun kinderen. Opgegroeid met twee talen, versterken de kinderen zo de familiebanden. Vooral wanneer ze naar Argentinië reizen. Van jongs af aan vertonen Amalia en haar zussen duidelijke persoonlijkheidsverschillen.

De kroonprinses straalt nu zelfverzekerdheid uit, eigenschappen die haar in de toekomst als waarschijnlijke koningin goed van pas zullen komen. In tegenstelling tot haar vader, lijkt zij van nature graag in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Gratis Koninklijk Gezin Herdenkingsuitgifte

Gratis Koninklijk Gezin Herdenkingsuitgifte

Laat een reactie achter.