Gratis Koningin Wilhelmina 1892 Tientje

Geplaatst op:
25/06/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt ontvangen!
Gratis Koningin Wilhelmina 1892 Tientje

Bestel Gratis dit unieke Koningin Wilhelmina 1892 Tientje. Inclusief de officiële certificaten en muntcapsule (niet verplicht). Voor de verzendkosten betaalt u slechts € 3,95.

Koningin Wilhelmina 1892 Tientje

Voor de echte verzamelaars is er nu de eerste herslag van de gouden 10 gulden uit 1892 van Koningin Wilhelmina. De duurste en meest unieke munt van Nederland, ligt geheel Gratis voor u klaar! Elke verzamelaar kent het geliefde portret met ‘hangend haar’. Zelfs duizenden buitenlandse verzamelaars azen erop. Door de minimale oplage van 61 stuks, is de authentieke munt getaxeerd op ruim € 32.500, -.

Wist je dat deze speciale uitgiften er speciaal is voor de echte munt verzamelaars. Op de munt staat Koningin Wilhelmina met lang haar afgebeeld wat vrij uniek te noemen is. Helaas zijn er van deze gelimiteerde oplage enkele beschikbaar voor de liefhebbers. Dit aantal is niet veel, de verzamelwaarde zou hierdoor flink kunnen stijgen. Nederland heeft 500 jaar een nauwe relaties met de Oranjes en zijn de hofleverancier van onze koningen en koninginnen. Alle reden om deze munt te bestellen en toe te voegen aan je verzameling. U betaalt alleen een bijdrage in de verzending van slecht € 3,95.

Wat is er belangrijk Gratis Koningin Wilhelmina 1892 Tientje

  • Bestel Gratis dit Koningin Wilhelmina 1892 Tientje.
  • officiële certificaten en muntcapsule € 3.95 (niet verplicht).
  • De enige kosten zijn de verzendkosten van € 3.95.
  • Helaas 1 munt per huisadres.
  • Beperkte oplage wees er snel bij.
  • Uncirculated verzamelkwaliteit.
  • Munt-Online is officieel distributeur.
  • Wil je meer munten bekijken?

Wie is de leverancier

De officiële distributeur van deze originele herdenkingsmunt is Munt-Online. Deze organisatie geeft meerdere verzamelobjecten uit, bankbiljetten, postzegels, Internationale Munten voor Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online is niet in het bezit van winkels of lokale afhaalpunten. Ze verkopen alles via een online platform. De kosten voor het verzenden zijn € 3,95 en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.

Spaar je originele munten dan kun je het Koningin Wilhelmina 1892 Tientje toevoegen aan je verzameling. Om jouw collectie compleet te maken is dit wel een mooi exemplaar die zeker niet mag ontbreken. Munt-Online heeft enkele keren per jaar een unieke munt of postzegel uitgave die iedereen mag bestellen. Met deze munt actie heb je een waar stukje geschiedenis in handen, profiteer snel van deze aanbieding.

Hoe leuk voor je verzameling

In Nederland zijn er vele echte liefhebbers die munten verzamelen en dit doen voor de hobby. Deze mensen genieten dagelijks van het zoeken naar oude zeldzame of nieuwe munten. Zo kijken ze op Marktplaats naar de gratis spullen die worden aangeboden en hopen dat er een mooi exemplaar tussen zit. Het verzamelen geeft rust en is een relaxte bezigheid. Veel plezier met deze munt.

Gratis Koningin Wilhelmina 1892 Tientje

 Gratis Koningin Wilhelmina 1892 Tientje

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!