Officiële “50 Jaar” Koningin Maxima Postzegels

Geplaatst op:
11/05/2021
Geldig tot:
05/02/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Korting van € 5.-.
Officiële “50 Jaar” Koningin Maxima Postzegels

Ontvang nu de Officiële “50 Jaar” Koningin Maxima Postzegels. Het Allereerste en Officiële “Levensweg” Postzegelvel. Tijdelijk van € 9,50 voor slechts € 4,50.

Koningin Maxima Postzegels extra goedkoop!

Voor alle verzamelaars van speciale postzegels is dit zeker een actie die u even moet bekijken. Het is nu een mooie gelegenheid om het allereerste Postzegelvel Koningin Máxima, Moeder & Majesteit 50 jaar te bestellen. Een verzameling met 12 nieuwe Koningin Maxima Postzegels waar je tijdelijk geen € 9,50 slechts € 4,50 voor betaald. Koningin Máxima binnenkort 50 jaar, u kunt dit alvast gaan vieren met deze Koningin Maxima Postzegels.

Wist u dat er regelmatig veilingen zijn waar fantastische postzegels geveild worden. Ze bieden deze unieke mogelijkheid om een online catalogus te maken van u eigenverzameling. Als grootste catalogus & verzamelaarsplatform ter wereld, hebben we in onze postzegelcatalogus momenteel meer dan 658.000 postzegels van over de hele wereld. Dat zijn heel veel postzegelliefhebbers en potentiële kopers! Maar hoe kun je geld verdienen met je postzegelverzameling? Lees verder om meer te weten te komen!

Profiteer van deze actieInclusief Luxe Verpakking

  • Tijdelijk geen € 9,50 nu slechts € 4,50
  • 1 van 500 alleen hier met korting
  • Inclusief de GRATIS Officiële “50 Jaar” Postzegel!
  • Plus gratis accessoire
  • Wilt u direct van deze actie profiteren?
  • Of wilt meer postzegelacties bekijken.

De leverancier

Deze mooie actie is op de markt gebracht onder streng toezicht. U krijgt geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent zo verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Het is verstandig om de Instructies te lezen die straks bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht en alles is geheel vrijblijvend! Wilt u uitschrijven is dat snel geregeld door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Unieke Koningin Maxima Postzegels

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!