Gratis Schoen knutselplaat bij Intertoys

Geplaatst op:
18/02/2018
Geldig tot:
09/12/2019
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis knutselplaat!
Gratis Schoen knutselplaat bij InterToys

Voor de kleintjes heeft Intertoys een mooie actie! Haal bij Intertoys een gratis knutselplaat. Knutsel en versier het schoentje en plaats hem voor 1 december in de winkel.

Gratis Intertoys knutselplaat

Snel naar de Intertoys winkel en haal een prachtige Sinterklaas knutselplaat. Met deze knutselplaat maak je en versier je je eigen schoentje. Wanneer je dit geknutselde schoentje voor 1 december bij Intertoys in de winkel zet vult de Sint deze met een leuk cadeautje. Deze actie staat in de folder onderaan de actiepagina.

Sla op tijd je slag!

Gratis Schoen knutselplaat  Gratis Schoen knutselplaat bij InterToys   Gratis Schoen knutselplaat bij InterToys

Nog op zoek naar een Sinterklaas cadeautje?

Het is in deze tijd best verstandig om op de hoogte te zijn van de beste aanbiedingen en nieuwste acties van Intertoys? Bekijk dan met regelmaat deze pagina waar alle lopende acties te zien zijn. Klik op de folder en zie direct wat de nieuwste artikelen zijn met de laagste prijzen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en het goedkoopste speelgoed.

De cadeaufolder van Intertoys staat bomvol goedkope aanbiedingen, profiteer van de acties met het leukste speelgoed en spannende games. De korting loopt op van 15%, 20% tot wel 50% op bordspellen, games, puzzels, LEGO, buitenspeelgoed en andere leuke producten. Behalve deze scherpe kortingen hebben ze leuke acties met 1 + 1 gratis of de ontvangst van een gratis artikel bij aankoop van een speelgoedproduct. Profiteer snel van dit voordeel en sla voor Sinterklaas en de kerst nog leuke cadeaus in.

Wil je gratis producten bekijken?

Wilt u profiteren van meer aanbiedingen heeft Gratis247 in de rubriek Gratis producten de leukste gratis acties van de uiteenlopende artikelen. Zo ontvang je gratis een Google Home mini bij de dekbed discounter en een bol.com cadeaubon bij Needle. Voor iedereen die gek is op gratis artikelen kunnen hun hart ophalen op de site van Gratis247. We zien je graag eens langs komen. Veel plezier.

De knutselplaat Gratis ophalen in de Intertoys winkel

Voor de kleintjes heeft Intertoys een mooie actie! Haal bij Intertoys een gratis knutselplaat. Knutsel en versier het schoentje en plaats hem voor 1 december in de Intertoys winkel. 

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!