Win Bol.com bon bij inschrijving Needle nieuwsbrief

Geplaatst op:
14/03/2018
Geldig tot:
27/03/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Win een Bol.com bon!
Win Bol.com bon bij inschrijving Needle nieuwsbrief

Needle heeft de scherpste deals. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de mooiste koopjes. Maak kans op Bol.con bon van 10 euro bij deelname.

Needle voor de echte koopjesspotter?

Shop je graag de goedkoopste prijzen, doe gratis mee met deze test, schrijf je in voor de nieuwsbrief van Needle en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 10,-. Na je een inschrijving gaat Needle je helpen met de beste prijs voor je aankoop en zorgt dat je nooit te veel betaalt. Zo blijf je op de hoogte van de scherpste koopjes en je bespaart tijd en geld met het zoeken naar de beste prijs.

Zo verdien je Geld

Veel mensen zijn het online zoeken naar de goedkoopste producten van de webshops beu! Needle gaat je ondersteunen en adviseren om de beste deal te sluiten. Op hun website vind je de beste aanbiedingen met de hoogste korting. Zo kun je snel een keuze maken en een product aanschaffen waar je nooit te veel voor betaald.

Shop vandaag het product waar je lange tijd naar op zoek bent en ze zorgen dat je het morgen in huis hebt. Het leuke is dat je zo eenvoudig de beste deal kunt scoren en voor de laagste prijs. Samen met alle leden speuren we het internet af voor de koopjes en brengen deze samen op een platform. Doe je gezellig mee?

Hoe werkt Needle

  1. Ga op zoek naar de beste online deal op het internet.
  2. Het leuke is dat jou deal gedeeld word op het platform.
  3. De deal wordt gecheckt door het topteam van needle.
  4. Eenmaal online bepalen alle leden de populariteit van jou deal.
  5. Na je inzet ontvang je een beloning in likes, reward badges en in cash!

Needle helpt een handje!

Win Bol.com bon bij inschrijving Needle nieuwsbrief

Laat een reactie achter.