Gratis persoonlijke folderpakket samenstellen

Geplaatst op:
13/02/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kies gratis je folder!
Gratis persoonlijke folderpakket samenstellen

Ben je gek op folders? Stel nu je eigen folderpakket samen. Zo kun je zelf bepalen welke folders je in de brievenbus ontvangt voor gratis samples en kortingsbonnen.

Gratis Folderpakket

Hoe leuk vindt je deze actie waar je minimaal 5 folders en regelmatig gratis samples en kortingsbonnen van je favoriete winkels ontvangt. Dit is de mogelijkheid voor de koopjesjagers, gezinnen, gadgetlovers, sfeermakers en levensgenieters om je slag te slaan. Zo heeft iedereen zijn eigen redenen om zijn eigen folders te bestellen. Met de Folderkiezer bepaal je helemaal zelf welke folderpakket je wilt ontvangen.

Je krijgt alleen de reclamefolders die je selecteert, zodat je geen folders ontvangt die je niet leest. Dat voorkomt een berg met papier en je hoeft minder vaak de deur uit om je oud papier weg te brengen. Ook het milieu is met deze actie gebaat, door minder folder in huis te halen hoeven er minder bomen gekapt te worden. En dat is prima toch?

Kies voor Folderkiezer? 

  • Gratis je persoonlijke folderpakket toegestuurd.
  • Ontvang zaterdag alles in de bus.
  • Zo bespaar je papier en dat is goed voor het milieu.
  • Voor Gratis artikelen en kortingsbonnen kijk even op Gratis247.
  • Vraag hier je eigen folderpakket aan.

Hoe werkt het? 

Wil je je eigen folderpakket gaan samenstellen, doe je dat in drie eenvoudige stappen. Vul je naam en postcode in en geef aan van welke winkels je graag een folder wil ontvangen. De winkels die op geeft kunnen ook de gratis samples of kortingsbonnen versturen. Na het invullen van je persoonlijke gegevens hoef je alleen nog maar je adresgegevens in te voeren en je account in te vullen. Is alles ingevuld, ontvang je binnen twee weken de folders in één bundel bij je thuis.

Gratis persoonlijke folderpakket

Gratis persoonlijke folderpakket samenstellen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!