Gratis persoonlijk Folderpakket

Geplaatst op:
30/12/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kies gratis je folder!
Gratis persoonlijke folderpakket samenstellen

Ben je gek op folders? Stel nu je eigen folderpakket samen. Zo kun je zelf bepalen welke folders je in de brievenbus ontvangt.

Gratis Folderpakket

Hoe leuk vindt je deze actie waar je minimaal 5 folders en regelmatig gratis samples en kortingsbonnen van je favoriete winkels ontvangt. Dit is de mogelijkheid voor de koopjesjagers, gezinnen, gadgetlovers, sfeermakers en levensgenieters om je slag te slaan. Zo heeft iedereen zijn eigen redenen om zijn eigen folders te bestellen. Met de Folderkiezer bepaal je helemaal zelf welke folderpakket je wilt ontvangen.

Je krijgt alleen de reclamefolders die je selecteert, zo kun je geen folders ontvangen die je niet leest. Dat voorkomt een berg met papier en je hoeft minder vaak de deur uit om je oud papier weg te brengen. Het milieu is met deze actie gebaat, door minder folder in huis te halen hoeven er minder bomen gekapt te worden. En dat is prima.

Kies voor Folderkiezer? 

 • Gratis je persoonlijke folderpakket toegestuurd.
 • Ontvang zaterdag alles in de bus.
 • Zo bespaar je papier en dat is goed voor het milieu.
 • Voor Gratis artikelen en kortingsbonnen kijk even op Gratis247.
 • Vraag hier je eigen folderpakket aan.

Hoe werkt het? 

Wil je je eigen folderpakket gaan samenstellen, doe je dat in drie eenvoudige stappen. Vul je naam en postcode in en geef aan van welke winkels je graag een folder wil ontvangen. De winkels die je op geeft kunnen gratis samples of kortingsbonnen versturen. Na het invullen van je persoonlijke gegevens hoef je alleen nog je adresgegevens in te voeren en je account in te vullen. Is alles ingevuld, ontvang je binnen twee weken de folders in één bundel bij je thuis.

Ideaal! Alleen je favoriete folders in de bus!

Mis geen enkele aanbieding meer en spaar het milieu door minder papiergebruik. Met Kiesjefolders kies je zelf welke folders je wekelijks via de postbode wilt ontvangen, geheel GRATIS!

Gratis persoonlijke folderpakket

Gratis persoonlijke folderpakket samenstellen

5 Reacties op "Gratis persoonlijk Folderpakket"

 1. Heb al enige tijd het persoonlijke folderpakket dit werd altijd goed op tijd bezorgd behalve deze week nu kreeg ik hem pas op dinsdag

 2. krijg 2 folderpakketten op hetzelfde adres.

 3. Beste

  Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar deze artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier van dit product zijn. Sorry voor het ongemak!

 4. Hallo
  Krijg al weken het door mij samengestelde folder pakket niet meer.!!
  Oorzaak..?
  Mis het wel..

 5. ik ontvang al een tijdje geen folderpakket, maar wil het wel graag

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!