Unieke Herdenkingsmunt munt van Koningin Maxima

Geplaatst op:
31/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt!
Unieke Herdenkingsmunt munt van Koningin Maxima

Deze Officiële Herdenkingsmunt is te bestellen met € 20.- korting voor alle inwoners van Nederland. Tijdelijk van € 39,95 voor slechts € 19,95. Inclusief gratis verzending.

Herdenkingsmunt 

Deze herdenkingsmunt is een nationaal cadeau voor alle inwoners van Nederland als blijk van waardering voor onze koningin Maxima. Een mooie reden dat deze officiële herdenkingsmunt beschikbaar word gesteld. Een van de eerste exemplaren van deze strikt gelimiteerde herdenkingsmunt is nu beschikbaar voor u. Er zijn slechts 1000 stuks beschikbaar en u betaalt € 19.95 i.p.v. € 39.95.

Heeft u interesse reserveer snel op deze actie? Ze verwachten een grote vraag naar deze nieuwe Nederlandse Herdenkingsmunt van Koningin Máxima. Het is de eerste verzilverde munt is die uitgegeven word voor haar aanstaande 50e verjaardag. U krijgt de unieke kans om uitgenodigd te worden om deze Historische Herdenkingsmunt met € 20.- korting te reserveren. Beslis snel, deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar.

U betaalt slechts € 19.95 en geen verzending en de munt komt binnen enkele dagen naar je toe. Helaas ontvang je 1 unieke munt per huishouden. Wil je deze officiële munt Graag ontvangen? Bestel deze snel Op=Op.

Unieke Herdenkingsmunt munt van Koningin Maxima

Waar moet je opletten

  • Unieke munt met een oplage van 1000 stuks.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
  • Betaal slecht € 19,95 voor deze munt (€ 20.- korting)
  • Vandaag besteld is binnen een paar dagen in huis.
  • Heeft u interesse in deze actie kijk hier voor meer informatie.
  • Wilt u meer munt acties bekijken.
  • De gratis herdenkingsuitgifte is strikt gelimiteerd.
  • De herdenkingsmunt is een wettelijk betaalmiddel in Nederland.
  • De kwaliteit is van hoge waarde en zwaar verzilverd.

Altijd 14 dagen opzicht

Na uw bestelling heeft u altijd 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Zo heeft u de herdenkingsmunt 14 dagen opzicht en kunt u beslissen. Heeft u interesse in de prachtige munt, ga akkoord met de voorwaarden van Edel Collecties en geniet van deze munt. Dit is een eenmalige bestelling en geen abonnement. Mocht u meer munten willen bestellen geen probleem er is een uitgebreide collectie. Veel plezier met.

De leverancier 

Wist u dat Edel Collecties bv de leverancier van deze herdenkingsmunt is. Ze leveren meer producten, bankbiljetten, postzegels voor vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Deze organisatie heeft geen winkels en lokale afhaalpunten ze verkopen alles online. U betaalt slechts een bijdrage van € 0,0 voor de verzendkosten en uw bestelling wordt thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.

Het verzamelen van een muntcollectie is leuk en de echte verzamelaars staan te trappelen om een bestelling te doen. Hoe leuk vindt je deze actie? Wil je graag een bestelling doen wacht niet te lang. Op = OP. Veel plezier met het starten van je eigen muntverzameling.

Herdenkingsmunt

Unieke Herdenkingsmunt munt van Koningin Maxima

Een Reactie op "Unieke Herdenkingsmunt munt van Koningin Maxima"

  1. Deze foto is van een munt met de datum 1944-2014. De bestelde munt heeft hopelijk wel de datum van 1944-2019?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!