Gratis officiële Herdenkingsmunt Prinses Diana

Geplaatst op:
27/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Herdenkingsmunt!
Gratis officiële Herdenkingsmunt Prinses Diana

Ontvang Gratis officiële Herdenkingsmunt Prinses Diana. Bestel snel de officiële Herdenkingsmunt ‘Diana – Prinses van het Volk’. Met officieel Certificaat van Echtheid.

Gratis Herdenkingsmunt Prinses Diana

Vraag gratis de officiële herdenkingsmunt Prinses Diana aan. Het gaat om een eenmalige levering. Je zit nergens aan vast. Voor deze actie geldt OP=OP! Om dit uitzonderlijke cadeau van Het Nederlandsche Muntenhuis compleet met beschermende muntcapsule en bewaarmap te ontvangen betaalt u enkel een bijdrage van 2,95 voor verzending. Rond je aanvraag voor 1 Gratis exemplaar af om teleurstelling te voorkomen.

Beperkt leverbaar 

Bij de aanvraag van een exemplaar zijn extra bijzonderheden. Er zijn geen vervolgleveringen en je hebt 14 dagen bedenk tijd. De extra’s die je kunt bijbestellen zijn niet verplicht. Je betaalt enkel de verzendkosten t.w.v. € 2,95. Van de slechts 5000 munten zijn er 3.318 munten beschikbaar voor de Nederlandse bevolking.

Het jaar 2022 is het 25ste jubileum jaar van Diana’s tragische dood in Frankrijk (Parijs). 25 jaar later is ze nog steeds het meest geliefde lid van het Britse Koningshuis. Om haar niet meer te vergeten kunt u deze gratis originele Herdenkingsmunt aanvragen en houden zo de warme herinneringen aan haar in leven.

Wat moet je weten 

Bent u niet tevreden?

De 100% tevredenheidsgarantie. Bij een aankoop zetten ze alles op alles om de mooiste en meest exclusieve producten voor u te ontwikkelen. Mocht u niet 100% tevreden zijn na ontvangst van uw product, kunt u altijd nog terugvallen op de uitstekende service:

  • U krijgt 30 dagen lang ‘niet goed, geld terug’ garantie, zonder opgave van reden.
  • Retoursturen van uw bestelling altijd gratis en eenvoudig.
  • De authenticiteit en kwaliteit van het product gegarandeerd door het officiële Certificaat van Echtheid.
  • Bij vragen, of klachten, staat de Klantenservice 24/7 voor u klaar!

Gratis officiële Herdenkingsmunt Prinses Diana

Gratis officiële Herdenkingsmunt Prinses Diana

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!