Gratis Herdenkingsbiljet van VINCENT VAN GOGH

Geplaatst op:
14/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Herdenkingsbiljet!
Gratis Herdenkingsbiljet van VINCENT VAN GOGH

Wil je gratis het officiële € 0.0 Herdenkingsbiljet “Vincent van Gogh – Zonnebloemen” ontvangen? Bestel Gratis Herdenkingsbiljet en certificaat + beschermhoes.

Gratis Herdenkingsbiljet

Dit is een mooie actie die je even moet bekijken! Dit officiële “Vincent van Gogh – Zonnebloemen” 2022 € 0.0 biljet wordt Gratis cadeau gegeven aan de Nederlandse bevolking. Helaas is deze strikte gelimiteerde uitgifte alleen nu GRATIS beschikbaar voor iedereen die hier interesse voor heeft.

U krijgt nu de kans om dit waardevolle Euro herdenkingsbiljet Gratis thuis te krijgen. Deze officiële uitgifte toont het beroemde schilderij “Zonnebloemen” van Van Gogh. Door de grote interesse in Nederland en daarbuiten verwachten ze snel door de voorraad heen te zijn.

Uitgegeven door Munt online Herdenkingsbiljet Vincent van Gogh - Zonnebloemen

  • Maximaal 1 gratis per huisadres.
  • Strikt gelimiteerd; OP=OP.
  • Niet tevreden, geld terug.
  • Altijd vrijblijvend bestellen.
  • Echtheid gegarandeerd.
  • Achteraf betalen mogelijk.
  • Betalen in 3 termijnen vanaf € 100,-.
  • Retourgarantie van 14 dagen.
  • Hoogste verzamelkwaliteit.
  • Voor meer actie kijk even hier.

Het Officiële certificaat en beschermhoes

Uw officiële € 0.0 Gratis Herdenkingsbiljet van Vincent van Gogh is gedrukt in de hoogste verzamelkwaliteit “UNC” en komt van de Europese Centrale Bank geautoriseerde drukkerij zonder ooit in circulatie te zijn geweest. Je ontvangt voor slechts € 3,95 een transparante beschermhoes samen met het Officiële Certificaat van Echtheid & Eigendom, waarmee de kwaliteit en authenticiteit van het € 0.0 Gratis Herdenkingsbiljet wordt gegarandeerd.

Contact bij vragen 

De Munt-Online organisatie is niet in bezit van winkels of lokale afhaalpunten. Heb je vragen of problemen met je bestelling kun je niet even bij hun langs gaan langsgaan. Je bestelt alles online bij deze betrouwbare organisatie en de klantenservice is online. Ze doen hun best om je binnen 24 uur een antwoord te geven en kijken in het weekeinde naar de e-mails. Heeft u binnen 48 uur geen antwoord, email ze rustig nogmaals, er is wellicht iets niet helemaal goed gegaan.

Munt-Online
T.a.v. De Klantenservice
Postbus 1219
2400 BE Alphen aan den Rijn
Email: klantenservice@munt-online.nl

Gratis Herdenkingsbiljet van VINCENT VAN GOGH

Gratis Herdenkingsbiljet van VINCENT VAN GOGH

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!