Gratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

Geplaatst op:
11/09/2022
Geldig tot:
14/02/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis bestellen!
Gratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

Voor alle muntverzamelaars is er nu een Gratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II te bestellen. Ter herinnering aan ’s werelds langstzittende vorst.

Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

Een mooie actie van Muntonline! Ter herinnering aan ’s werelds langstzittende vorst brengt Munt Online een gratis half dollar 2022 munt uit met daarop Queen Elizabeth. Je betaalt enkel de verzendkosten, je hebt de mogelijkheid om certificaten bij te bestellen (optioneel).

Het enige wat u betaald is € 3.95 voor de verzendkosten. Wist u dat deze nieuwe munt is gemaakt door de officiële munt afdeling van het ministerie van Financiën? Deze munt is door de echte verzamelaars goed ontvangen en maken zo dit officiële muntstuk erg gewild.

Deze prachtige herdenkingsmunt is met grote nauwkeurigheid geslagen. Uw authentieke massieve munt kent een heel bijzonder verhaal wat lang niet bij iedereen bekend is. Niet alleen is het een van de meest verzamelde munten van Nederland, het is een munt waarvan sommige exemplaren bijzonder schaars zijn. Wist je dat deze munt voor de verzamelaars een unieke kans is om de collectie aan te vullen. Ik zou zeggen start met lezen van de actie en beluit daarna of het iets voor u is. Bestel snel deze Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II en profiteer van deze mooie gelegenheid.

Unieke Queen Elizabeth II muntGratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

  • Actie is exclusief € 3.95 voor de verzendkosten.
  • Er is geen aankoopverplichting met deze eenmalige actie.
  • Profiteer van de kans op een mooie unieke Munt.
  • Heeft u interesse in de actie? Lees hier meer informatie.
  • Vind je het leuk om meer gratis producten of gratis spullen te scoren?
  • Bestel Gratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

Start een prachtige verzameling

Deze munt is een speciale herdenkingsmunt en de actie is 100% zonder enig risico. Deze bijzondere € 0.10 is geen wettig betaalmiddel in Nederland. Hiernaast heeft u nog de speciale 100% tevreden, of anders geld terug garantie.

Heeft u interesse laat het weten door vandaag in te schrijven en direct gebruik te maken van deze actie. Deze actie is samen met Muntonline tot stand gekomen en voor alle informatie verwijs ik u graag naar de website. Bestel nu het strikt gelimiteerde muntstuk met de prachtige fotoafdruk.

Maximaal 1 muntstuk per huisadres. Dit is een prachtig exemplaar van het Gratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II. U kunt de eerste zijn die dit vergulde zilveren dollarmunt met opdruk mag bemachtigen. De nieuwe officiële portretten op de munten zijn krachtig, glamoureus en zelfbewust. De eerste munten zijn met groot enthousiasme ontvangen en maken de collectie extra gewild. Wij wensen u veel plezier met dit exemplaar, wat een mooie aanvulling zal zijn voor je munten collectie.

Gratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

Gratis Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!