Gratis Goud Certificaat van Rembrandt van Rijn

Geplaatst op:
27/03/2022
Geldig tot:
07/02/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Goud Certificaat
Gratis Goud Certificaat van Rembrandt van Rijn

Ontvang Gratis ‘De Vaandeldrager’ uitgegeven in een speciaal Goud Certificaat. Van de wereldberoemde schilder Rembrandt van Rijn. Betaal alleen de verzendkosten van € 3,95.

Gratis Goud Certificaat van Rembrandt van Rijn

Een mooi aanbod van Muntonline.nl. Dit is een uniek verzamelitem uitgegeven ter ere van het iconische schilderij van Rembrandt. De Vaandeldrager uit 1636. Dit aanbod is helemaal Gratis, je betaalt alleen de verzendkosten € 3.95.

Eind 2021 komt de Nederlandse Staat met het nieuws dat ze het prachtige schilderij van Rembrandt van Rijn zullen gaan aankopen. Dit doen ze in samenwerking met het Vereniging Rembrandt en het Rijksmuseum Fonds. Na een ronde door Nederland en komt het schilderij in Het Rijksmuseum komen te hangen.

Voor alle liefhebbers van kunst is deze historische aankoop een bijzonder verzamelstuk om uit te geven. Voor iedereen die er snel bij is, krijgt de gelegenheid om een mooi gratis exemplaar te bestellen. Het ‘Goud Certificaat’ is een illuster eerbetoon aan een van de belangrijkste schilderijen van de grootste kunstschilders ooit. De Vaandeldrager van Rembrandt uit 1636.

Wat moet u weten

  • Thema is Rembrandt – De Vaandeldrager 1636.
  • Product is een Goud Certificaat.
  • Kwaliteit is bijzonder goed (prachtige uitvoering).
  • Oplage is maximaal 1500 stuks nationaal.
  • Uitgifte is helaas 1 per adres.
  • Dit is een eenmalige aanschaf en onderdeel van ‘Historie van Nederland’

Munt online

Wist je dat Munt-Online de uitgever is van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels voor Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online verkoop niet in winkels of plaatselijk afhaalpunten waar je de bestelling kunt afhalen. Ze verkopen hun producten online en word per post verstuurd.

Iedereen die een bestelling plaats betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres. Wilt u meer munten en postzegels bekijken klik hier om naar Gratis247 te gaan. Veel plezier met deze collectie.

Gratis Goud Certificaat van Rembrandt van Rijn

Gratis Goud Certificaat van Rembrandt van Rijn

Laat een reactie achter.