Gratis je eigen familiestamboom maken

Geplaatst op:
14/03/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis samenstellen!
Gratis je eigen familiestamboom maken

Bij MyHeritage maak je gratis je eigen familiestamboom! Vul je persoonlijke gegevens in en je eigen stamboom komt direct tot leven.

MyHeritage helpt met een Familiestamboom

Vindt je het leuk om gratis je eigen familiestamboom samen te stellen? MyHeritage helpt je met het maken van je eigen familie historie door een paar eerste details in te vullen over jezelf en je ouders en het resultaat is direct zichtbaar. Tegen een kleine betaling helpt MyHeritage de geschiedenis van jouw stamboom te achterhalen, dit is natuurlijk niet verplicht.

Hoe werkt het

Het achterhalen of samenstellen van je eigen stamboom begint met je familie stamboom in kaart te brengen op de MyHeritage site. Je begint met jezelf en voeg de namen, data, foto’s en verhalen van je familieleden toe. Deel eenvoudig je nieuwe boom met je familie en laat ze helpen met zoeken.

Je kunt zoeken naar geboorteregisters, overlijdensberichten, huwelijksakten, bevolkingsregisters en andere belangrijke informatie. Met de inhoud en de resultaten helpen ze je meer over je familie te ontdekken. Veel plezier met je zoektocht naar leuke en Gratis producten op Gratis247.

 Je eigen familiestamboom!

Gratis je eigen familiestamboom maken

Laat een reactie achter.