Win Douwe Egbert Burendag koffiepakket

Geplaatst op:
17/07/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis koffie op Burendag!
Win Douwe Egbert Burendag koffiepakket

Dit jaar organiseert het Oranje Fonds Burendag 2021. Wil jij kans maken op een blik vol Douwe Egberts koffie t.w.v. € 125,-? Beantwoord de vraag ‘Drink je wel eens koffie met jouw buren?’

Oranje Fonds Burendag

Wil je Gratis kans maken op een van Douwe Egbert koffiepakketten t.w.v. € 125,-? Geef antwoord op de vragen en maak kans op 1 van de 15 Douwe Egbert koffiepakketten. Deelnemen en kans maken kan binnen 1 minuut en is helemaal gratis. De vraag luid, drink jij in deze tijd een kopje koffie bij de buren? Deze actie is in kader van de jaarlijkse Burendag, georganiseerd door het Oranje Fonds samen met Douwe Egberts.

Wat moet je weten Win Douwe Egbert Burendag koffiepakket

 • Speel gratis mee met deze actie van Burendag.
 • Beantwoord de vraag:
  Drink jij in deze tijd een kopje koffie bij de buren.
 • Maak kans op een van de 15 Douwe Egbert koffiepakketten t.w.v. € 125,-.
 • Heb je interesse in deze actie?
 • Voor meer leuke acties kijk even in de categorie Hobby.
 • Deze dag wordt op 26 september georganiseerd.

Wat is Burendag?

Wist u dat Burendag de dag is waarop je gezellig samenkomt met je buren en de hele buurt. Even buurten gaat leuker worden, socialer en veiliger. De buren ontmoeten elkaar en samen zetten ze zich in voor hun eigen buurt. Dit jaar gaat het Oranje Fonds Burendag 2020 organiseren samen met Douwe Egberts op zaterdag 26 september 2020. We vieren deze dag op een veilige manier, voor de deur en samen met de mensen waar u jaren samen in een straat woont.

Met Burendag maakt u van de straat een eigen thuis. Het Oranje Fonds help bij initiatieven die mensen met elkaar verbinden. Niemand hoeft zich buitengesloten te voelen en we zijn er allemaal voor elkaar. Doe je mee? Met een lekker bakje koffie mag e even tijd nemen voor je eigen buren of voor menden in de straat. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Contact gegeven Oranje Fonds

 • Postbus 90 – 3500 AB Utrecht
 • Maliebaan 18 – 3581 CP Utrecht
 • T: 030 6564524 (van 9.00 tot 17.00 uur)
 • E: contact@oranjefonds.nl

Kans op Douwe Egbert koffiepakket op Burendag

Dit jaar organiseert het Oranje Fonds Burendag 2021. Wil jij kans maken op een blik vol Douwe Egberts koffie t.w.v. € 125,-?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!