Win een Burendag Koffiepakket + Melkopschuimer

Geplaatst op:
16/09/2022
Geldig tot:
19/10/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis koffie op Burendag!
Win een Burendag Koffiepakket + Melkopschuimer

Dit jaar is de Burendag op 23 september 2023. Schrijf je in voor een Douwe Egberts koffie pakket t.w.v. € 125,- plus een melkopschuimer. Steun het Oranje Fonds.

Oranje Fonds Burendag

23 september is het weer zover! De Oranje Fonds Burendag. Maak jij wel eens een praatje met jouw buren? Beantwoord devraag en maak kans op een Douwe Egberts Opblaasbare Zitzak en Douwe Egberts Blik vol koffie t.w.v. € 125,-. Dit jaar wordt Burendag op 23 september gevierd. Wil je een leuke activiteit organiseren krijg je een leuk Burendag pakket vol inspiratie toegestuurd. Deelnemen en kans maken kan binnen 1 minuut en is helemaal gratis. Deze actie is in kader van de jaarlijkse Burenfeestdag, georganiseerd door het Oranje Fonds samen met Douwe Egberts.

Ben je van plan om binnenkort de Burendag te organiseren? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een exclusieve prijs: een Douwe Egberts Blik vol heerlijke koffie ter waarde van € 125,- en een bijzondere melkopschuimer. Deze actie vindt plaats in het kader van de traditionele Burendag, die elk jaar wordt georganiseerd door het Oranje Fonds in samenwerking met Douwe Egberts.

Wat moet je wetenBij Oranje Fonds kans op blik Douwe Egberts koffie t.w.v € 125

 • Maak kans op een Douwe Egbert koffiepakket t.w.v. € 125.- en melkopschuimer.
 • Voor meer leuke acties kijk even in de categorie Hobby.
 • Deze dag wordt op 24 september georganiseerd.

Wat is Burendag?

Wist u dat Burendag een gelegenheid is waarop u gezellig samenkomt met uw nabije bewoners en de gehele buurt. Een moment van nabuurschap dat meer plezierig, interactief en veilig zal worden. Buurtgenoten leren elkaar kennen en bundelen hun inspanningen ten behoeve van hun eigen woonomgeving. In dit kalenderjaar organiseert het Oranje Fonds, samen met Douwe Egberts, deze dag op zaterdag 23 september 2023. Ze vieren deze gelegenheid op een veilige wijze, bij uw eigen voordeur en in gezelschap van de mensen waar u vele jaren in dezelfde straat verblijft.

Met deze Burendag transformeert u uw straat tot een persoonlijke thuisomgeving. Het Oranje Fonds ondersteunt initiatieven die mensen met elkaar verbinden. Niemand hoeft zich uitgesloten te voelen, en we staan allen voor elkaar klaar. Doet u mee? Een genietbaar kopje koffie biedt u de gelegenheid om even tijd te nemen voor uw medebewoners of voor de individuen in uw buurt. Koffie vormt voor Burendag het aanvangspunt om relaties te leggen en te versterken. En deze relaties vormen de fundering voor een plezierige en levendige omgeving.

Contact gegeven Oranje Fonds

 • Postbus 90 – 3500 AB Utrecht
 • Maliebaan 18 – 3581 CP Utrecht
 • T: 030 6564524 (van 9.00 tot 17.00 uur)
 • E: contact@oranjefonds.nl

Douwe Egbert koffiepakket voor de Burendag

Win Burendag koffiepakket of opblaasbare Zitzak

6 Reacties op "Win een Burendag Koffiepakket + Melkopschuimer"

 1. D E
  De beste koffie ☕

 2. Is goed voor de buuren

 3. Is goed voor de buren

 4. Koffie ☕ drinken

 5. Zelf vindt ik koffie niet erg lekker, maar schenk dit graag in voor mijn buren.
  En zelf geniet ik van één theetje.

 6. Samen met buurt, een gezellige buurt leuke dag van maken met super lekker kopje DE KOFFIE

Laat een reactie achter.