Gratis Autoweek 1000 GRAND PRIXS Boek

Geplaatst op:
04/03/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Grand Prixs boek!
Gratis Autoweek 1000 GRAND PRIXS Boek

Ben je een echte autoliefhebber? Bestel 15 nummers van de Autoweek en ontvang de Formule 1 bijbel, het boek 1000 Grand Prixs, helemaal Gratis. Nu € 30,- i.p.v. € 96,50.

Gratis Autoweek boek

Alle Mannen opgelet, vul je gegevens in en je ontvang binnen 2 tot 5 dagen het eerste van de 15 nummers Autoweek inclusief dé Formule 1 bijbel, het boek 1000 Grand Prixs in je brievenbus. Dit is een tijdelijk actie waar je voor slechts € 30,- i.p.v. € 96,50 van kunt profiteren. Ben je klaar voor het nieuwe F1 seizoen, wij wel! De spanning loopt op en de teams zijn nar uitgebreide trainingsdagen klaar voor de confrontatie. Dit jaar zijn de messen geslepen en er word weer gestreden om de grote prijs. Wil je dit alles optimaal beleven? Neem snel een abonnement en ontvang het Gratis Autoweek boek. Hoe leuk vind je dit?

Gratis Autoweek 1000 GRAND PRIXS Boek

Boek 1000 Grand Prixs 

Deze bijzondere Formule 1-bijbel geeft weer hoe de geschiedenis van de Grand Prix vanaf de eerste 7 races in 1950 er uit zien. De Grand Prix gereden in Engeland, Monaco, Indianapolis, Zwitserland, België, Frankrijk en Italië worden extra in het zonnetje gezet. De 21 races die er vandaag de dag over de hele wereld worden gereden krijgen een extra dementie met een bijzonder verhaal. Het boek verteld verhalen van de grootste coureurs, Lauda, Hamilton en Verstappen. Onthullingen van belangrijkste F1-teams en de raceauto’s waar ze in rijden. Het boek bevat 1000 Grand Prixs met een chronologische lijst van alle grand-prixs winnaars, landkaartjes van alle circuits en statistieken waar elk Formule 1-hart sneller van gaat kloppen.

Autoweek 

AutoWeek is het bekendste automagazine van Nederland. Zowel met het tijdschrift en de online website bereiken ze iedere maand 2,5 miljoen gedesinteresseerde autoliefhebbers. Door de onafhankelijkheid van deze organisatie geven ze betrouwbaar advies, uitgebreide tests en de laatste trends in autoland. Het is een inspiratiebron voor autobezitters, autoliefhebbers en natuurlijk de consument die op zoek is naar een nieuwe auto. AutoWeek verschijnt elke week met artikelen over nieuwe ontwikkelingen in autoland, rij-impressies van bijzondere modellen en het laatste autonieuws. Alles over auto’s!

Waar moet je op letten 

  • Je hebt de keuze uit een abonnement van 3 maanden en 6 maanden.
  • Je ontvang altijd het Gratis Autoweek boek.
  • Betaal voor 3 maanden € 30.- en bij 6 maanden € 60.-.
  • De leverdatum is 3 tot 5 dagen.
  • Bij inschrijving van de Nieuwe brief ontvang je € 5.- extra korting.
  • Voor meer tijdschriften kijk even op Gratis247.

Gratis Autoweek boek voor mannen!

Gratis Autoweek 1000 GRAND PRIXS Boek

 

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!