DutBle Goodiebox t.w.v. € 45 nu € 5

Geplaatst op:
04/04/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Starskin Facemask

Verwen je zelf met de mooiste DutBle Goodiebox van Nederland t.w.v. € 45.- Deze DutBle box zit boordevol beauty én fashion goodies. Betaal verzendkosten van € 4.95.

Een Goodiebox 

Wil je je eerste box t.w.v. € 100,- proberen en slechts € 4.95 voor de verzendkosten betalen? Daarna betaal je maar € 27,- per 2 maanden voor de DutBle Box. Daarvoor ontvang je onder andere de 2-maandelijkse DutBle Box (inclusief verzendkosten). Geniet van alle Premium voordelen die DutBle te bieden heeft en shop deze leuke Box voor je zelf of een ander die je het cadeau mag geven. Je eerste box is helemaal gratis en je betaalt enkel 4,95 aan verzendkosten. Al zeker 4500 leden ging je voor en profiteerde van deze actie!

Vindt je het tijd om jezelf te vertroetelen? Deze Goodiebox is veel voor weinig en altijd eenvoudig opzegbaar! Waarde per box is altijd meer! Je betaalt slechts € 27,- voor 2 maanden. Niet tevreden en niet blij? Geld terug garantie en altijd simpel opzegbaar.

Wat kun je verwachten

Deze DutBle Box zit vol met trendy fashion-,- beauty-, en lifestyle items die samengesteld zijn op de laatste trends en kwaliteit. Bij elke box is het weer een verrassing en de inhoud waarde is minimaal € 80,-. Je betaalt een beetje en je ontvangt een boel! Ben je gek van fashion en beauty, is deze box elke keer weer een feestje om te krijgen. Elke 2 maanden ontvang je een box die met veel zorg en liefde is samengesteld. Geen box is hetzelfde, daar zorgen ze wel voor. Je hoeft niet bang te zijn dat je dezelfde items ontvangt.

Waarom geen lid worden?

  • Wordt lid en ontvang een luxe GoodieBox voor € 13.50 per maand.
  • Ontvang direct een gratis box t.w.v. € 45.- exclusief verzendkosten van € 4.95.
  • Elke 2e maand ontvang je een nieuwe themabox met dure A-merken.
  • Wil je meer weten over deze actie?
  • Gratis247 heeft meer leuke producten en gratis acties.

Gratis GoodieBox exclusief verzendkosten

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!