Gegarandeerd leescadeau | Zoek de verschillen

Geplaatst op:
01/06/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gegarandeerd prijs!
Gegarandeerd leescadeau | Zoek de verschillen

Zoek de verschillen en ontvang gegarandeerd een leescadeau van € 9,99. Maak daarnaast kans op een schoudertas € 430, een buitenkleed € 54,95 of een Bol.com cadeaubon € 30.

Zoek de verschillen

Maak kennis met Kiosk.nl, de officiële webwinkel van ruim 32 tijdschriften en kranten. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Kiosk en maak kans op geweldige prijzen, zoals een schoudertas ter waarde van € 430, een buitenkleed ter waarde van € 54,95 of een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 30. Bovendien ontvang je gegarandeerd een gratis leescadeau ter waarde van € 9,99 als je meedoet aan de zoek-de-verschillen-actie op de foto’s.

Gegarandeerd leescadeau | Zoek de verschillen

Doe je mee?

Na inschrijving ontvang je per e-mail een uitnodiging om een maand lang gratis Tijdschrift.nl te lezen ter waarde van € 9,99. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Controleer dan snel je spambox om deze deal niet te missen. Bovendien ontvang je de superleuke Kiosk-nieuwsbrief, die boordevol staat met artikelen en aanbiedingen van de populairste tijdschriften en kranten. Zoek de verschillen en win.

Gratis Bestseller bij een kranten abonnement

Bij Kiosk hebben ze elke maand leuke actie (Zoek de verschillen) waar iedereen van kan profiteren. Zo kun je bijvoorbeeld bijna gratis het laatste nieuws ontvangen in je brievenbus! Betaal slechts € 6,- voor 4 weken lang jouw eigen krant. Kies uit een mooie landelijke of regionale krant en ontvang gratis een Bestseller boek ter waarde van € 23,50. Na 4 weken stopt de actie automatisch en hoef je verder niets te doen. Je kunt de krant van maandag tot en met zaterdag op papier lezen en dagelijks digitaal voor 4 weken lang voor slechts € 6,-. Het mooie van deze actie is dat het abonnement na 4 weken automatisch stopt.

Voor een breed assortiment aan tijdschriften en kranten ben je bij Gratis247 aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een mooie vakantie en wil je deze het liefst gratis ontvangen? Doe dan snel mee en zoek de verschillen met onze vele quizvragen, waarbij je direct een gratis product kunt ontvangen. Dit kun je doen in de rubrieken ‘Prijzen Winnen’ en ‘Producten Testen’. Veel succes met het zoeken van de verschillen!

Altijd prijs | Zoek de verschillen

Gegarandeerd leescadeau | Zoek de verschillen

 

Laat een reactie achter.