Lees vanaf € 1.- p.w. jouw regionale krant

Geplaatst op:
25/01/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Regionale Krant!
Gratis de regionale krant lezen

Voer uw postcode in en zie welke regionale krant er in jouw regio beschikbaar is. Lees je liever een landelijke krant? Deze zijn beschikbaar. Lees vanaf 1,- per week de krant.

Regionale krant lezen 

Wil je 4 weken de regionale krant lezen vanaf slechts € 1.- per week? Ervaar hoe leuk het is om je eigen krant te lezen die je 6 dagen per week in de brievenbus ontvangt. Kies de krant bij je past en schrijf je gratis in. Wil je de krant 4 weken ontvangen vanaf € 1.- per week? Doe direct een bestelling na 4 weken stopt het abonnement automatische. Het enige wat je moet doen is je gegevens doorgeven en de krant valt binnen 2 weken automatische op de deurmat. Het bedrag vanaf € 4.- is voor de bezorging en de administratie kosten.

Wat moet je wetenGratis de regionale krant lezen

  • Bij deze actie geldt zolang de voorraad strekt.
  • De vanaf 4 euro betaald je via automatische incasso.
  • Na de 4 weken stopt dit abonnement automatisch.
  • De digitale krant is iedere morgen vanaf uiterlijk 06:00 uur beschikbaar.
  • Je ontvangt 6 dagen per week deze krant.
  • Elke dag van de week is de krant digitaal te bekijken.
  • Heb je interesse in een regionale krant? Schrijf je snel in.
  • Of wil je meer acties bekijken?

De krant is relax 

Dit is de kans om extra goedkoop de regionale krant te lezen! Op deze pagina vind je alle acties van proefabonnementen van de Nederlandse krant aanbieders. Lees de krant voor een korte periode en super goedkoop! In veel acties lopen de proefabonnementen automatisch af, je hoeft je geen zorgen te dragen over stilzwijgende verlengingen.

Kranten aanbiedingen

Wil je een bepaalde regionale krant tijdelijk gaan lezen, is dit je kans! Denk aan grote kranten, het NRC en de Volkskrant, en vergeet de regionale bladen, Brabants Dagblad, BN DeStem en De Gelderlander niet. Ze bieden verschillende proefabonnementen aan waar je slecht vanaf € 1.- per week voor betaald. Je hebt meestal de keuze tussen verschillende periodes, kies wat jou het beste uitkomt!

Gratis de regionale krant lezen vanaf € 1.-!

Gratis de regionale krant lezen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!