Enquete maken met Gratis €10 cadeaubon + €180 pj

Geplaatst op:
09/04/2024
Categorie:
Gratis €10 bon + €180 pj met enquete maken

Ben je onder de 36 jaar? Ga enquete maken voor het Nationaal Media Onderzoek. Als je meedoet, ontvang je een waardebon van € 10 wanneer je minstens 5 dagen actief bent.

Wil je een Enquete maken?

Wil je deelnemen aan het NMO Multimedia Panel en ben je jonger dan 36 jaar? Als je minstens vijf dagen actief bent in het panel, ontvang je een waardebon van € 10. Bovendien krijg je maandelijks een beloning zolang de app actief blijft, waardoor je potentieel € 180 per jaar kunt verdienen.

De deelnameprocedure is eenvoudig: vul een enquête in en installeer een app op je mobiele telefoon. Na deze stappen hoef je niets meer te doen, want de app wordt enkel gebruikt voor onderzoeksdoeleinden om jouw mediagebruik te registreren.

Hoe werkt het

Deelname aan het Nationaal Media Onderzoek is heel eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

  1. Wil je enquete maken? Vul de aanmeldvragenlijst in: Klik op de knop en vul de vereiste informatie in.
  2. Installeer de app: Zodra je de aanmelding hebt voltooid, krijg je instructies om de app op je telefoon te installeren.
  3. Ontvang waardebonnen: Zodra je de app hebt geïnstalleerd, ontvang je een waardebon van € 10,- als je minimaal 5 dagen actief bent geweest. Daarna ontvang je maandelijks waardebonnen, zolang de app actief is. Hiermee kun je minstens € 180,- per jaar verdienen.

Maak je geen zorgen, de app is slechts bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en traceert jouw mediagebruik. Privacy staat hoog in het vaandel. Druk op de knop om de aanmeldingsvragenlijst in te vullen en meer te ontdekken over het Multimedia Panel. Tijdens het invullen van een online enquête maak je gebruik van een speciale tool. Met deze tool is het mogelijk om de vragenlijst te creëren, respondenten uit te nodigen en de resultaten te analyseren. De tool automatiseert het verzamelen en analyseren van gegevens, wat aanzienlijk veel tijd bespaart.

Bekijk ook deze Enquetes

Gratis Enquete maken

Gratis €10 bon + €180 pj met enquete maken

Laat een reactie achter.