Download Gratis 2 ANWB tijdschriften

Geplaatst op:
09/01/2020
Categorie:
Uw voordeel:
2 Gratis tijdschriften!
Download Gratis 2 ANWB tijdschriften

Download gratis 2 boeiende en informatieve ANWB tijdschriften. Je kunt kiezen uit Go Camping of kampeer en caravan kampioen. Ga zorgeloos op vakantie met de ANWB.

Gratis 2 ANWB tijdschriften

Bij de ANWB kun je nu gratis 2 tijdschriften downloaden, het zijn de bladen Go Camping t.w.v. € 4,95 en Kampeer en Caravan Kampioen t.w.v. € 7,25. Deze tijdschriften staan vol met tips, mooie verhalen, camping, caravan en camper nieuws. Wil je voordelig op vakantie maak eenvoudig gebruik van de ANWB-kampeerkaart waarbij je kortingen tot 30% op aangesloten campings kunt scoren.Afbeeldingsresultaat voor anwb magazine gratis Voor meer extra’s en leuke aanbiedingen die we hebben verzameld? Die vind je hier!

Hoe handig is een tijdschrift over kamperen? Zo kun je de mooiste vakanties boeken op een locatie die je het echte vakantie gevoel geeft. Je kunt een abonnement op de Kampioen nemen die je 10 x per jaar in de brievenbus ontvangt. Alleen leden van 24 jaar en jonger met een lidmaatschap met jongerenvoordeel krijgen geen Kampioen.

Blijf op de hoogte

De ANWB Campinggids staat vol met aanbiedingen, tips en heeft ruim 3000 voordeel campings in laag- en hoogseizoen. Alle campings vindt je met een mooie foto in de gids met een nuttige beschrijving en de GPS-coördinaten. Met een makkelijke tool stel je je ideale vakantie samen voor je jezelf, met vrienden of de familie. Zo kun je een grote familiecamping of toch liever een rustige natuurcamping vinden en direct boeken.

Bij een aanmelding voor de nieuwsbrief van de ANWB krijg je niet alleen de 2 gratis ANWB tijdschriften je blijft wekelijks op de hoogte van alle CKE-voordelen. Wil je van meer voordeeltjes profiteren? Vraag Gratis ANWB Rijbewijsbox + 1 jaar Gratis pechhulp aan om zonder problemen de weg op te gaan. Veel plezier met het boeken van een unieke vakantie bij het lezen van de ANWB tijdschriften.

Download Gratis 2 ANWB tijdschriften

Laat een reactie achter.