Gratis ANWB Rijbewijsbox + 1 jaar Gratis pechhulp

Geplaatst op:
15/01/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Rijbewijsbox + 1 jaar pechhulp!

Net je rijbewijs ontvangen? Helemaal super! Vraag bij de ANWB een gratis ANWB rijbewijsbox aan inclusief Wegenwacht pechhulp voor 1 jaar.

1 jaar Gratis pechhulp!

Ben je tussen de 18 en 25 jaar en kort geleden geslaagd voor je rijbewijs? Ontvang een gratis rijbewijsbox en 1 jaar gratis Wegenwacht pechhulp van de ANWB. Echt je leest het goed 1 jaar gratis een ANWB-lidmaatschap. Hoe handig en goedkoop is dat! Je rijbewijs halen is echt een feestje.

In de Gratis box zitten o.a. een AUX-kabel, Telefoonhouder, USB-lader, Blikje Hero Casis, Zeemspons, Napoleon Snoepjes, Sweeps Doekjes, Sportlife, Mentos en een jaar lang gratis Wegenwacht Nederland Instap Service.

Een actie die je niet mag missenGratis ANWB Rijbewijsbox + 1 jaar Gratis pechhulpVraag bij de ANWB een gratis ANWB rijbewijsbox aan inclusief Wegenwacht pechhulp voor 1 jaar.

  • Ontvang een Rijbewijsbox cadeau.
  • Kosteloos 1 jaar ANWB-lidmaatschap.
  • Altijd ondersteuning bij twijfelgevallen.
  • 1 jaar Gratis Pechhulp in Nederland (exclusief woonplaats)
  • Altijd hulp bij pech in een geleende auto.
  • Alleen voor jongeren tussen 18 en 25 jaar.
  • Profiteer nu van 25% korting.
  • Wil je meer lezen over deze actie?
  • In de rubriek vervoer vindt je meer acties.

Het Jongerenvoordeel

Jongeren ontvangen met het Jongerenvoordeel sowieso 40% korting op de Wegenwacht service zowel in Nederland en Europa. Met pechhulp Europa ontvang je dag en nacht hulp in het Nederlands van de ANWB Alarmcentrale en ondersteuningspunten. In totaal staan er zo’n 7000 buitenlandse wegenwachten van de zusterclubs voor je klaar! Sluit nu Wegenwacht Service af en ontvang krijg 30% korting op je onderhoudsbeurt bij KwikFit.

De wegenwacht

Ga probleemloos de weg op met Wegenwacht back-up. Ze staan 24.00 h voor je klaar om je te helpen bij problemen. Ze hebben 900 mensen in dienst die je weer veilig de weg ophelpen. Sta je met pech helpen ze meteen en repareren je auto of zoeken naar passende hulp. Ontvang nu een Gratis ANWB Rijbewijsbox en jaar gratis pechhulp. Wacht niet en maak snel gebruik van deze actie!

Gratis ANWB Rijbewijsbox + Gratis pechhulp

Vraag bij de ANWB een gratis ANWB rijbewijsbox aan inclusief Wegenwacht pechhulp voor 1 jaar.

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!