Doe het Nationaal Trombose Onderzoek 2022
Wil je Gratis meedoen met het Nationaal Trombose Onderzoek 2020? Ontvang Gratis HEMA Cadeaukaart t.w.v. € 10,- bij gebruik van het aanbod om jouw zorg te verbeteren.
Doe Gratis het Nationaal Trombose Onderzoek 2020
Iedereen weet wel dat de corona-uitbraak op de zorgsector een grote impact heeft. Deze zeer belangrijke sector voor de maatschappij gaat in de komende tijd het wederom zeer zwaar krijgen. Dit gaat voor veel mensen grote gevolgen hebben bij zorgafhankelijkheid. Veel trombosepatiënten gaan hier veel hinder aan ondervinden. Wat doet u trombosepatiënt in deze moeilijke tijden van onzekerheid en waar hecht u waarde aan en hoe wil u geholpen worden?
Doe u mee?
We zijn blij dat u mee wilt doen aan dit onderzoek wat slechts enkele minuten van u tijd in neemt. Voor uw deelname ontvangt u aan het einde van dit onderzoek een interessant aanbod om uw zorg te verbeteren. Wilt u dit aanbod accepteren ontvangt u een leuk presentje in de vorm van een HEMA-cadeaubon t.w.v. € 10,-. Deelname aan dit Trombose onderzoek is geheel gratis en u helpt met u mening de belangen van de trombosepatiënt, niet van onszelf.
Ieder uur krijgen 11 mensen trombose!
Wist u dat er zeker ieder uur 11 mensen met trombose te maken krijgen. Trombose kun je op verschillende plaatsen in het lichaam krijgen. Bijvoorbeeld in de longen, hersenen, een been en het hart. Helaas overlijden er per dag 40 mensen aan trombose en dat moet stoppen! Mede door het Nationaal Trombose Onderzoek 2020 proberen ze het aantal trombosegevallen te verminderen en dat dankzij u hulp! Helaas doet het grote Corona probleem geen goed aan het probleem. De helft van de coronapatiënten op de IC ontwikkelt trombose. Helaas zijn hun vooruitzichten moeilijk te voorspellen, zij hebben wel een grotere kans te overlijden.
Wat is Trombose
Trombose is een vernauwing van een ader of slagader door een bloedprop (trombus). In het bloed van alle mensen zitten bepaalde stoffen die zorgen voor de bloedstolling. Ze gaan werken bij een wondje op de huid en erger. Door de stolling sluit het wondje en het bloeden stopt. Bij trombose gaat het mis met het evenwicht van stolling en antistolling. Het bloed stolt, terwijl er geen wondje is. Of de bloedprop groeit door en wordt te groot. Dat kan een trombose veroorzaken met alle gevolgen van dien. Wilt meer actie bekijken van dit onderwerp?
Laat een reactie achter.