Brievenbus sticker “JA – NEE of NEE” aanvragen

Geplaatst op:
15/03/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Brievenbus sticker JA -NEE of NEE.
Brievenbus sticker "JA - NEE of NEE" Gratis aanvragen

Een “JA – NEE” Brievenbus Sticker om te voorkomen dat je overspoelt wordt, door folderpapier! Stop de reclame folders en bestel deze Gratis sticker. Dit is goed voor milieu!

Geen folders met Brievenbus sticker

Ben je de vele reclame in de brievenbus zat? Haal gratis op het gemeentehuis, via het servicenummer 0900-2025095 of nu online verkrijgbaar je “JA – NEE” Brievenbus Sticker. Bestel nu de Gratis “NEE-JA” sticker of “NEE-NEE” sticker en help het milieu een handje. Het is belangrijk dat alle mensen beseffen dat we zo niet kunnen doorgaan en de verspilling moet stoppen.

Vraag de Gratis Brievenbus sticker vandaag nog aan. De voordelen zijn minder papier in huis en je helpt het milieu! Het gekke van deze tijd is dat alle reclame online word gelezen en 83% van de folders ongelezen in de prullenbak beland. Elk jaar krijgen we meer en meer reclamefolders in onze brievenbus van de winkeliers. Belanden ze bij jou ongelezen in de oud papierbak? Doe snel mee met deze actie! Wil je meer gratis producten bekijken?

Kies je Sticker

Brievenbus sticker "JA - NEE of NEE" Gratis aanvragen  Brievenbus sticker "JA - NEE of NEE" Gratis aanvragen

Help het Milieu 

Elk jaar krijgt een gemiddeld gezin ruim 1800 stuks (34 kilo) reclamedrukwerk in de brievenbus. Wat een gigantische papierverspilling is en tijd voor de een nee / nee sticker om de ongewenste reclame tegengaan. 3 miljoen bomen per jaar worden er gekapt voor deze folders. Veel mensen ergeren zich hieraan en zijn het beu. De Milieudefensie is in de jaren ’90 met deze brievenbussticker gekomen.

Gelukkig heeft zeker 1 miljoen Nederlanders een NEE-NEE sticker of JA-NEE sticker op de brievenbus en dat is goed nieuws. Wil je deze sticker die je gratis thuisgestuurd krijgt bestellen? Ga direct de strijd met de verspilling aan. Het plaatsen van deze sticker is eenvoudig en gaat zonder problemen. En mocht je terug komen op je medewerking is de sticker zo verwijderd.

Brievenbus sticker JA – NEE of NEE – NEE Gratis!

Brievenbus sticker "JA - NEE of NEE" Gratis aanvragen

9 Reacties op "Brievenbus sticker “JA – NEE of NEE” aanvragen"

 1. Ik word gek van alle kranten en reclamebladen die telkens op de vloer liggen, niemand in mijn pand die het leest

 2. Hallo Whitney

  Gelukkig kun je Gratis de sticker ( Ja – Nee of Nee – Nee ) aanvragen.

  Groet Gratis247

 3. In het verzorgingshuis waar ik vrijwilligster ben hebben ze elke week twee dozen folders die de bewoners niet eens meenemen naar hun kamer. Heb de gemeente gevraagd om ja / nee of nee/nee stickers maar die moeten de ouderen zelf ophalen of bestellen. Ik ben een paar keer naar de gemeente geweest maar mag er telkens maar een van elk meenemen. Hóe so beguiling

 4. is het mogelijk om er meer te bestellen? ik heb er 15 nodig voor onze flat, de bewoners lezen de reclame niet eens en
  zijn te bedonderd om een sticker te bestellen.
  maar gooien de reclame zo maar neer
  email is bekend

 5. stuur naar mijn adres;

  m van diessen
  Deken van erpstraat a 106
  5492 DE Sint-Oedenrode

 6. graag 2 ja/ nee stickers; wel huis aan huis bladen Nee; reclamefolders

 7. a.u.b 2 sticker op Adres …. noordwolde ……..

 8. Wil graag de nee nee sticker bestellen maar helaas kom niet verder dan deze site https://www.nudgeglobalimpactchallenge.com/ misschien kunnen jullie de juiste link sturen naar mijn mail adres ???

Laat een reactie achter.