Nieuwe klant bij Kaartje2go 1e kaart gratis

Geplaatst op:
10/09/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
1e kaartje Gratis!
Nieuwe klant bij Kaartje2go 1e kaart gratis

In Nederland worden talloze wenskaarten verstuurd met Kaartje2go. Ben je een nieuwe klant, verstuur Gratis je eerste kaartje via Kaartje2go naar wie je wilt.

Gratis kaartje bij Kaartje2go

Het verzenden van Kaartje2go wenskaarten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij ons kun je moeiteloos een kaart aanpassen en volledig naar jouw wensen creëren. Je kunt een leuke foto uploaden voor een prachtige fotokaart of kaders en decoraties toevoegen voor een persoonlijk tintje. Voeg een mooie boodschap toe, geef het adres op en verzend hem. Ze nemen graag de verantwoordelijkheid om jouw kaartje op tijd te versturen. Handig.

Wil je graag dat de kaart van Kaartje2go snel aankomt, kun je hem vóór 20:00 uur ’s avonds versturen, en wordt hij dezelfde dag op de post gedaan. De exacte bezorgdatum hangt natuurlijk af van de postbezorging.

Wat kost het bij Kaartje2goKaartje2go - Felicitatiekaarten

De kosten van een kaart versturen bestaat uit twee delen; de prijs van de kaart en de prijs voor het versturen van de kaart (portokosten). Een kaart van 10×15 cm kost € 1,49. De verzendkosten binnen Nederland zijn €1,01. De totale kosten voor het versturen van de kaart zijn € 2,50. Kaartje2go is er voor iedereen. En wil je meer acties bekijken?

Er zijn meer factoren die invloed hebben op de prijs van jouw kaartje (bekijk hier de actuele prijzen).

  • Het formaat van de kaart (kleine kaartjes zijn goedkoper).
  • Het type kaart (enkel of dubbel).
  • Het aantal kaarten (meer kaarten, meer korting).
  • De verzendmethode (rechtstreeks of een pakketje)
  • Het aantal postzegels (vanaf 50 gram, 2 postzegels).
  • Kaartje2go is een van de goedkoopste.

Kaartje voor elke gelegenheid

Een geschikte kaart bij Kaartje2go voor elke gelegenheid in je leven. Op elk punt in je leven is er gelegenheid om een kaart te verzenden. Er is geen specifieke reden en mag je altijd gewoon een willekeurig kaartje sturen. Dit om te laten weten dat je iemand waardeert of om te delen dat je een fijne dag hebt gehad.

Nieuwe klant bij Kaartje2go 1e kaart gratis

Nieuwe klant bij Kaartje2go 1e kaart gratis

Laat een reactie achter.