Bij Hema Gratis producten scoren?

Geplaatst op:
17/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis producten scoren!
Bij Hema Gratis producten scoren?

Iedereen mag bij Hema Gratis producten scoren! Wissel je HEMA-spaarpunten in en profiteer van de gratis artikelen en hoge kortingen. Nu gratis XL foto voor Vaderdag!

Pak de Hema Gratis producten

Vaderdag is een bijzondere gelegenheid om je vader te tonen hoeveel je om hem geeft. En wat is er nu mooier een uniek geschenk dat zijn hart zal vervullen? HEMA heeft iets speciaals voor jou in petto: een kosteloze uitvergroting van een foto voor Vaderdag!

Heb je nog HEMA spaarpunten? Lever nu snel je spaarpunten in bij de HEMA voor allerlei gratis producten en kortingen. Er zijn nieuwe vouchers beschikbaar met 10% korting op je bestelling, gratis kaars in vaasje, gratis shopper, gratis zak rookworst chips en nog veel meer leuke artikelen. Ga je voor een Gratis zadelhoesje, belegd broodje, ijsjesmaker, zonnebrand, shopper, theedoek en nog veel meer producten? Lever nu je gespaarde HEMA punten in voor gratis producten! Heb je nog geen klantenkaart?

Meld je nu gratis aan en ontvang je eerste 25 punten cadeau. De vouchers zijn tijdelijk geldig wees er op tijd bij. Heb je veel Gratis spaarpunten verzameld, ga snel naar een Hema vestiging. Daar ontvang direct de leukste artikelen.

Heb je nog wat punten gespaard? Lever ze in en profiteer van het Gratis voordeel. Deze actie is altijd beschikbaar en iedereen die Hema spaarpunten heeft, mag hiervan profiteren. Spaar nog spel je spaarpunten bij elkaar door gebruik te maken van de goedkope artikelen en met hoge kortingen. Zorg wel dat je na je aankoop je (digitale) klantenpas laat scannen bij de kassa. Hema Gratis producten scoren doe je hier!

 

De held in de huishouding

Verzamel spaarpunten voor de exclusieve 100% katoenen keukendoek met een uniek ontwerp geïnspireerd op de rookworst. Deze speciale keukendoek is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Haal hem nu kosteloos in huis met slechts 200 spaarpunten. De voordelen van het Gratis HEMA-programma zijn talrijk. Doe mee met het ‘meer HEMA’-programma en verdien punten bij elke aankoop die je doet met je klantenpas bij HEMA. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor aanzienlijke kortingen en gratis HEMA-producten!

Dat is nog niet alles, je krijgt direct toegang tot extra aanbiedingen en je kunt gratis een tompouce ophalen op je verjaardag. Schrijf je vandaag in en geniet van een welkomstkorting van 10% en 25 cadeaupunten, na je online registratie. Voor mensen van 50 jaar en ouder heeft HEMA een speciale seniorenpas waar je altijd 10% korting mee ontvangt.

Diverse spaar acties

Download de gratis HEMA app en registreer voor ‘meer HEMA’. Daar vind je in de app je digitale pas. Die scan je aan de kassa voor spaarpunten en korting. Je kunt sparen met een plastic pas. Deze haal je voor 50 cent aan de kassa. Heb je een plastic pas, registreer je pasnummer en geniet van alle voordelen en koopjes

Hema Gratis producten

Bij Hema Gratis producten scoren?

2 Reacties op "Bij Hema Gratis producten scoren?"

  1. wel punten sparen . gratis iets opnemen homaar . januarie punten weer kwijt. niet zo geslaagde actie ?TOCH ??

  2. wel punten maar inleveren is moeilijk

Laat een reactie achter.