Bestel uw gratis officiële EK Uitgifte Munt

Geplaatst op:
30/11/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt ontvangen!
Bestel uw gratis officiële EK Uitgifte Munt

Het EK gaat op 11 juni 2021 eindelijk van start en onze sporters zijn erbij. Om het extra uniek te maken kunt u vandaag gratis de officiële EK Uitgifte munt bestellen!

Gratis officiële EK Uitgifte munt

25.000 inwoners van Nederland hebben de mogelijkheid om deze officiële EK Uitgifte munt Gratis te bestellen. De oplage van deze zwaar verzilverde munt met een eerbetoon aan het EK 2020 is zeer strikt gelimiteerd. Na de uitgiften van 25.000 exemplaren stopt de levering en kunt u niet meer bestellen. Bestel daarom nu uw gratis EK Uitgifte en betaal alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95.

Wat moet u wetenBestel de officiële Nationale EK Uitgifte

  • Bestel hier uw gratis officiële EK Uitgifte munt.
  • Er zijn maximaal 25000 exemplaren beschikbaar.
  • Aanvragen, helaas 1 per huishouden.
  • Betaal slechts € 3.95 voor de verzend- en verzekeringskosten.
  • Leveringstermijn is 2 a 3 dagen.
  • Wilt u meer gratis munten aanvragen? Kijk even op Gratis247.

Helaas 1 per huishouden 

Deze actie is zo uniek dat 1 op de 650 Nederlanders deze officiële EK munt mag aanvragen. Ze verwachten dat de mensen voor deze munt in de rij staan en de vraag vele malen groter is dan het aanbod. Het is belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt om de verzilverde uitgifte te verkrijgen. Dat is de reden om een limiet in te stellen van één gratis exemplaar per huishouden. Wilt u meerder munten ontvangen, is het altijd mogelijk om familie en vrienden een bestelling te laten doen. Dit moet wel op een ander adres gebeuren. Hoe vind u deze Tip?

Bestel snel, OP=OP

Met dit kampioenschap evenement kleurt ons hele land weer oranje, kijken miljoenen mensen op de televisie naar de wedstrijden en zijn de Oranje accessoires niet aan te slepen. Diverse voetbalaccessoires waren razendsnel uitverkocht. Wilt u er nu op tijd bij zijn, het formulier in om uw gratis EK munt te ontvangen. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, OP=OP!

Bestel uw gratis officiële EK Uitgifte Munt

Bestel uw gratis officiële EK Uitgifte Munt

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!