Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

Geplaatst op:
05/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Doe mee en win gegarandeerd geld!
Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

Win altijd in de Bankgiro loterij en ontvang direct een geld bedrag op je rekening tussen € 20.- en € 25000.-. Het Gouden Ei is veel geld waard! Doe je ook mee?

Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag! Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag! Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag! Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag! Ei nummer 5Ei nummer 6

Het Gouden Ei is veel geld waard!

Wanneer u mee gaat spelen met de bankgiroloterij ontvangt u Het Gouden Ei!  Dit Ei heeft een gegarandeerd geldbedrag. Dit bedrag kan minimaal € 20,- zijn maar kan ook zomaar € 100,- € 500,-, € 5000,- of zelfs € 25.000,- zijn. Schrijf je in en maak een keuze uit de geselecteerde Gouden eieren. Profiteer van de voordelen die de bankgiroloterij je bied. Met de gratis VIP-KAART heb je toegang tot 50 museums in heel Nederland. Een lot kost maar € 14.- per maand. Gaat je ook voor het Gouden Ei? Doe snel mee en misschien ben je vandaag nog de grote winnaar. Elke maand kans op € 1 MILJOEN. Alle prijzen vallen gegarandeerd. U speelt mee zolang u wilt.

Gegarandeerd geldHet Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

 • Je speelt mee en kunt bedragen tot € 1 Miljoen winnen.
 • Ieder huishouden kan maar een keer meedoen.
 • Voor meer acties van de bankgiro loterij kijk op Gratis247.
 • Alle prijzen gaan er gegarandeerd uit. Dus altijd winnaar.
 • Meespelen met de weekprijs verdubbelaar voor hogere prijzen.
 • Speelt u al mee, dan maakt u al kans op alle prijzen.
 • Maar meer loten is meer kans!
 • Start direct als u het Gouden-Ei wilt winnen.

Het Gouden Ei

Je gouden Ei is minimaal € 20,-  en maximaal € 25000.- waard. U ontvangt een het gouden Ei als u mee gaat spelen. Dus maak kans op € 15,-, € 100,-, € 500,-, € 5.000,- of zelfs € 25.000,-! Meespelen dus! Gratis € 20,- Cash + VIP-KAART met toegang tot 50 museums + kans op mooie geld prijzen.  Ontdek binnen 1 minuut hoeveel jouw Gouden Ei waard is.

Bank Giro Loterij is de cultuurloterij van Nederland

Cultuur verbroederd, inspireert en geeft een rijk gevoel en vertelt het verhaal over waar we als Nederlanders vandaan komen. Cultuur kan kwetsbaar zijn en verdient een goede bescherming, zodat onze kinderen ervan kunnen blijven genieten.

De bankgiroloterij steunt diverse culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Ze steunen organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Daarnaast geven ze bekendheid aan hun werk.

Het Prijzenpakket 

 • Iedereen doet mee met zijn eigen unieke banknummer.
 • Win gegarandeerd een bedrag tussen € 20.- en € 25000.-.
 • Doe mee en win Het Gouden Ei.
 • Het prijzenpakket bestaat in elk geval uit:
  Dagprijs ter waarde van € 5.000,-.
  Weekendprijs ter waarde van € 50.000,-.
  Maandprijs ter waarde van € 1.000.000,-.

BankGiro Loterij actie tips

Als jij lid wordt van de Bank Giro Loterij dan maak je gewoon elke maand kans op super veel prijzen. De laatste 5 cijfers van je bankrekeningnummer zijn jouw lotnummer. Elke maand gaat er een miljoen euro verloot worden en een prachtige auto.

Voor iets meer geld namelijk  0,50 kun je een Week PrijsVerdubbelaar bij je lot kopen. Voor dat kleine bedrag extra maak je iedere maand 4 keer kans op € 100.000,- in plaats van € 50.000,- en 22 keer kans op € 10.000,- in plaats van € 5.000,-!

Lopende Acties

 • Kies uw cheque en zie of u € 100.000,- ontvangt!
 • Gratis meespelen en kans maken op € 100.000,-
 • BankGiro Loterij voordeel. Kies je Cheque en ontvang!
 • Hoe hoog is jouw gratis cheque in de BankGiroloterij.

Doe mee en Win!

Ben je lid van BankGiroLoterij dan kun je de unieke VIP-kaart aanvragen. Met deze kaart kun je gratis naar 50 topmusea in Nederland bezoeken. Maar je krijgt ook 50% korting op veel andere culturele activiteiten, zoals het gaan naar een concert of musical. Daarnaast maak je ook nog eens automatisch kans op exclusieve arrangementen en evenementen.

De BankGiro Loterij heeft altijd leuke en verrassende acties. Op de website van deze organisatie kun je zien welke acties op dit moment actief zijn. Zo is er nu de actie van Het Gouden Ei waar je gegarandeerd een geld bedrag kunt winnen van € 15.- tot wel € 25000.- euro. Ontvang direct Het Gouden Ei!

Schrijf je in voor de verrassende nieuwsbrief. Dan weet je namelijk direct of je in de prijzen gevallen bent. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van acties en leuke spelletjes die je kunt spelen om prijzen te winnen.

Waarom meespelen

Meespelen met de Bankgiro loterij en Het Gouden Ei Winnen. Met deze actie heb je gegarandeerd prijs van minimaal € 20.- tot maximaal € 25000.-. Speel voor een minimaal bedrag mee van € 14,25- per maand. De Paastrekking is op 9 april 2020, Herfsttrekking op 9 september 2020 en de Kersttrekking op 9 december 2020.

Het Gouden Ei met een geldbedrag!

Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

Een Reactie op "Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!"

 1. brummen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!