Gratis officiële Kerstmunt van Munt online

Geplaatst op:
25/12/2019
Geldig tot:
21/12/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Kerstmunt!
Gratis officiële Kerstmunt van Munt online

Met deze actie kan iedereen een Gratis Kerstmunt aanvragen. Deze verzilverde Kerstmunt van Munt-online is gratis. Wees op tijd, helaas is de oplage beperkt.

Ontvang een Gratis Kerstmunt

Munt Online geeft met deze actie een Gratis Kerstmunt uit! Deze munt is leuk om cadeau te doen of voor je eigen muntenverzameling. Deze 100% verzilverde Kerstmunt is helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. De enige kosten zijn voor het verzenden deze kosten van slechts € 3.95. Wees er snel bij, er is slechts een beperkte oplage.

Deze actie is ontstaan ter ere van hét kerstlied der kerstliederen “Stille Nacht, Heilige Nacht”. Ze geven dit jaar 2.020 Kerstmunten Gratis weg aan de mensen die snel reageren op deze actie. De Gratis Kerstmunt “200 jaar Stille Nacht, Heilige Nacht” is “Officially approved by Santa Claus”. Omdat er slechts 2.020 exemplaren beschikbaar zijn, is het belangrijk direct te bestellen.

De Gratis Kerstmunt heeft het Crown size formaat met een diameter van 4 cm en is verzilverd en geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit. U betaalt maar € 3,95 voor de verzending en administratiekosten. De uitgever is Munt-Online en de distributeur van de mooiste munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels. Ze hebben geen winkels of afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. Uw bestelling wordt eenvoudig  thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.

Wat moet u weten

  • De Kerstmunt is geslagen bij Munt-Online.
  • Er is een beperkt aantal munten geslagen.
  • De diameter van de munt is 4 cm en is van de beste kwaliteit.
  • Heeft u interesse bestel snel, de voorraad is beperkt.
  • U betaalt € 3.95 voor de verzend en administratiekosten.
  • Voor meer munten en verzamelingen vindt je op Gratis247.

Niet tevreden over de aankoop

Munt-Online is een online website waar klanten die niet tevreden zijn over hun aankoop de bestelling retour kunnen sturen. U betaalt wel de kosten van retourzending zelf en ontvang het aankoopbedrag 100% terug. Er is geen reden nodig voor het terugsturen van het artikel. Het is wel belangrijk dat u dit binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling doet. Verzend u aankoop in de originele verpakking. Houd rekening met 5 werkdagen dat het bedrag na ontvangt van u aankoop wordt teruggestort. Voor meer Gratis spullen en munten kijk even hier.

Gratis Kerstmunt bestellen?

Gratis officiële Kerstmunt van Munt online

Laat een reactie achter.