Cadeaukaart t.w.v. €25 + 25% korting bij woonverzekering

Geplaatst op:
03/10/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis cadeaukaart + korting!
Cadeaukaart t.w.v. €25 + 25% korting bij woonverzekering

Sluit een woonverzekering af bij de HEMA en ontvang gratis een cadeaukaart t.w.v. € 25.- plus 25% korting. HEMA heeft de beste woonverzekering en een lage prijs.

Woonverzekering  van HEMA

HEMA heeft een van van de beste woonverzekeringen van Nederland. Waarom? Het pakket is zeer uitgebreid en de kosten zijn zeer laag. Sluit je nu een woonverzekering af ontvang je een cadeaukaart t.w.v. € 25.- plus 25% korting. Je moet wel een basisdekking Inboedel en/of Opstalverzekering afsluiten. De cadeaukaart t.w.v. € 25.- kunt u besteden in alle HEMA-vestigingen in Nederland. Een onverwachte gebeurtenis, brand, inbraak, storm kan een flinke schade veroorzaken aan uw woning. Met een woonhuisverzekering blijft u de problemen voor en kunt u na alle ellende weer door met u leven. De kosten om de schade te herstellen, worden zo snel vergoed. Schade aan uw schuur, garage of tuin is meeverzekerd.

Wat moet je weten

  • Stel zelf je dekking samen.
  • Gratis € 25.- HEMA cadeaubon bij deze verzekering.
  • De eerste 3 maanden 25% korting op de verzekeringspremie.
  • Met deze verzekering ben je nooit onderverzekerd.
  • Sluit deze verzekering eenvoudig online af.
  • Heb je interesse in een goedkope woonverzekering?
  • Zoek je meer acties die betrekking hebben op je huis?

Je huis is je grootste bezit

Voor veel mensen in Nederland is het huis het grootste bezit. Het is belangrijk dat je dit bezit goed verzekerd. En om die reden is er de mogelijkheid om bij HEMA je huis goed te verzekeren tegen een lage prijs. Vraag nu gratis een offerte aan en HEMA zorgt dat alles netje geregeld wordt. Je huis moet natuurlijk goed verzekerd zijn tegen alles wat we nog kunnen verwachten. Niet alleen vandaag, morgen, over vijf, tien of twintig jaar.

Het is belangrijk dat de woon-verzekering meegroeit. Bij HEMA is waarde van je huis het beste verzekerd. Je bent nooit onderverzekerd en betaald altijd een lage premie. De woonverzekering heeft een All Risk dekking voor inboedel en opstal. Dit is de meest uitgebreide dekking die je huis en spullen verzekert tegen vrijwel alle schade.

Gratis Cadeaukaart bij woonverzekering

Cadeaukaart t.w.v. €25 + 25% korting bij woonverzekering

Laat een reactie achter.