Woonmagazine met Gratis cadeau t.w.v. € 103.-

Geplaatst op:
19/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis cadeau t.w.v. € 103.-
Woonmagazine met Gratis cadeau t.w.v. € 103.-

Bij aankoop van een woonmagazine, vtwonen, Brocante Living en Ariadne at Home. Ontvang je op dit moment een kosteloos Marie Stelle Maris-pakket t.w.v. € 103.

Woonmagazine met Gratis cadeau

Bij aankoop van een woonmagazine naar keuze (uit een selectie van 6 opties), vtwonen, Brocante Living en Ariadne at Home, ontvang je op dit moment een kosteloos Marie Stelle Maris-pakket ter waarde van € 103. Maar dat is niet het enige voordeel; je kunt ook genieten van kortingen tot maar liefst 49%.

Of je nu een tijdelijk proefabonnement hebt of een trouwe vaste abonnee bent, je kunt jouw tijdschrift ook digitaal lezen op je tablet of smartphone. Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct beginnen met lezen, zelfs met edities van tot wel 3 maanden terug. Download simpelweg de Tijdschrift.nl app en activeer je abonnement op de website tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in, zoals vermeld in de welkomstmail. Gratis Woonmagazine is tijdelijk niet mogelijk.

Pak de korting Bij DPG Media

Ontvang ik een korting bij aanschaf van een tweede tijdschriftabonnement van DPG Media? Ja, indien je reeds een vast abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media, kom je in aanmerking voor een korting tot wel 40% op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding is van toepassing gedurende het eerste jaar van het extra abonnement. Na dit eerste jaar kun je het tweede abonnement maandelijks opzeggen. Je kunt het tweede abonnement met korting afsluiten via kiosk.nl/abonneevoordeel. Het beste Woonmagazine van Nederland.

Wat is het Marie Stella Maris-pakket?

Het Marie Stella Maris-pakket is een luxueus geschenkpakket ter waarde van € 103. Het bevat een set geurstokjes (250 ml), een kamerspray (250 ml), een geurkaars (300 gram), een doosje lucifers en een ornament. Alles doordrongen van de kenmerkende geur van Objets d’Amsterdam. Dit pakket wordt tijdelijk aangeboden als cadeau bij de aanschaf van een jaarabonnement op een woonmagazine naar keuze.

Wanneer ontvang je het eerste nummer?

Na het voltooien van je bestelling van het Woonmagazine ontvang je een welkomstbericht per e-mail waarin de leverdatum van het eerste nummer wordt vermeld. Houd er rekening mee dat er een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen is voordat je abonnement daadwerkelijk van start gaat. Voor meer scherpe aanbiedingen kijk op Gratis247 rubriek Tijdschriften.

Woonmagazine met Gratis cadeau t.w.v. € 103.-

Woonmagazine met Gratis cadeau t.w.v. € 103.-

Laat een reactie achter.