Win een luxe GOPRO HERO 8 t.w.v. € 400,-

Geplaatst op:
18/03/2019
Geldig tot:
12/05/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Doe Gratis mee!
Win een luxe GOPRO HERO 8 t.w.v. € 400,-

Hoe beleef jij je wintersportvakantie? Klik op je leukste activiteit en maak kans op een gratis GOPRO HERO 8 t.w.v. € 400.-. Hou je niet van de sneeuw, mag je toch meedoen.

Gratis Gopro Hero 8

Weet je hoeveel calorieën je verbrand met skiën. Is dat 125, 275, 800 of 3000 calorieën? En welke activiteit beoefen jij tijdens je wintersport vakantie? Weet je het antwoord, geef snel je gegevens door en je maakt automatische kans op deze luxe Gopro Hero 8. Dit toestel is de perfecte camera om mee te bewegen en gelijk te filmen. Ideaal om op je wintersport al je activiteiten te filmen. Weet jij het juiste antwoord? Speel snel mee en maak kans op een Gopro Hero 8 t.w.v. € 400.-. Met deze filmcamera film je eenvoudig al je buitenactiviteiten.

Win een luxe camera t.w.v. € 400,- met klimmen  Win een luxe camera t.w.v. € 400,- met schnapps  Win een luxe GOPRO HERO 8 t.w.v. € 400,-   Win een luxe GOPRO HERO 8 t.w.v. € 400,-

Scoor een Gopro Hero 8

  • Doe gratis mee en je gegevens achter. Winnen kunnen we allemaal.
  • De GoPro Hero 8 is een unieke actioncam voor extreme sporters.
  • Inclusief draagbare oplader en tas.
  • Dit toestel heeft een hoge beeld en geluidskwaliteit.
  • Stabiel en handig in de bediening..
  • De winkel waarde is € 400,-.
  • Wil je meer prijzen winnen?

Wat moet je weten

Meedoen met deze actie is helemaal Gratis en zonder verdere verplichting. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit de 4 activiteiten. De winnaar van de GOPRO HERO8 wordt telefonisch benaderd. Doe je gezellig mee?

Na het maken van je filmpjes en foto’s kiest je achteraf de beste foto of deelt het filmpje met je vrienden of familie. Deze camera heeft een stabiele beeldstabilisatie en de videobeelden van een perfecte kwaliteit. Met de 2 inklapbare bevestigingsplaatjes plaats je hem eenvoudig op een mount, zo heb je geen bevestigingsframe nodig hebt. De upgrade van deze camera is wereldschokkend. En dat wordt goed ontvangen door de liefhebbers. En dat de Hero Black jaren een winner is, is duidelijk. De Black is de beste actioncam op de markt.

Win deze Gopro Hero 8

Win een luxe GOPRO HERO 8 t.w.v. € 400,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!