Pak deze Klus cadeaukaart t.w.v. € 100,-

Geplaatst op:
20/01/2018
Geldig tot:
11/07/2019
Categorie:
Uw voordeel:
Win Klus cadeaukaart t.w.v. €100,-
Pak deze Klus cadeaukaart t.w.v. €100,-

Doe gratis mee met Klustips “Feit of Fabel” en maak kans op € 100,- Klus cadeaukaart! Ga direct aan de slag met het verduurzamen van je woning.

Win een Klus cadeaukaart

Beantwoordt een aantal klusvragen voor energiebedrijf Engie en win een Kluscadeaukaart. Je kunt met deze klus cadeaukaart terecht bij alle winkels van Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. Deze actie is lekker gratis en iedereen mag meedoen.

Hoe energiebewust ben jij?

Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat, rij je veel met de auto en neem je met vakantie altijd het vliegtuig? Test je eigen energieverbruik en win een klus cadeaukaart t.w.v. € 100,-. Doe mee met deze actie en laat zien hoe energiezuinig je bent. Er ligt mogelijk een cadeaukaart t.w.v. € 100,- voor je klaar. Meedoen met deze actie kost je helemaal niets en de winnaar ontvangt automatische bericht bij het winnen van de klus cadeaukaart.

De energie van Engie wordt opgewekt door de natuur en komt van de zon, wind, water en biomassa. Ze bewerkstelligen dit door duurzame meestal lokale energie aan te bieden aan huishoudens en bedrijven in Nederland. Engie geeft de menden graag energie uit eigen regio. Zo is deze verwarming-thermostaat actie erg belangrijk voor de mensen en er van bewust te raken dat we geen energie moeten verspillen. Engie heeft meer acties die je hier kunt bekijken.

Meedoen? Wat schiet je ermee op

  • De vraag is weet je alles over energiebesparing.
  • Je kunt gratis deelnemen aan deze actie en een klus cadeaukaart winnen.
  • Maak eenmalig kans op een Kluscadeaukaart t.w.v. € 100,-.
  • Het bedrag van € 100.- van de klus cadeaukaart kun je besteden bij diverse klusmarkten.
  • Engie energie zou je kunnen benaderen met een voordelig energievoorstel.
  • Doe hier de kennis quiz over de energie besparen.
  • Wilt u meer energie aanbiedingen bekijken van Engie.

Produceer je eigen energie

Heeft u een eigen huis of huurwoning? Het dak van je woning gaat je veel geld opleveren. U kunt zelf geld gaan verdienen met u zonnepanelen. Wat is er mooier om je eigen energie opwekken. De zonnepanelen zetten eenvoudig zonlicht om in direct bruikbare elektriciteit. Na het plaatsen van de panelen gaan de kosten van uw stroomrekening direct omlaag. Hoe meer zonnepanelen hoe hoger de opbrengst. Zo haalt uw eigen groene stroom in huis zonder daar iets voor te doen. Engie helpt u graag om zelf stroom op te wekken. In het Zonnepanelen Magazine hebben ze alle belangrijke informatie verzameld. Zet de verwarmingsthermostaat lager en warm je huis op met de opgewekte stroom.

Klus thuis met je klus cadeaukaart!

Pak deze Klus cadeaukaart t.w.v. €100,-

Laat een reactie achter.