Win Gratis Dyson Pure Cool t.w.v. € 299

Geplaatst op:
24/06/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Win een Dyson Pure Cool!
Win Gratis Dyson Pure Cool t.w.v. € 299

Wil je de mogelijkheid hebben om een gratis Dyson Pure Cool t.w.v. €299 te winnen? Doe mee aan dit korte onderzoek over het milieu. Beantwoord een paar vragen en maak kans!

Gratis Dyson Pure Cool winnen 

Hoe lever jij een bijdrage aan een wereld zonder netto klimaatimpact? We streven er allemaal naar om de aarde leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Het is essentieel dat we nu actie ondernemen om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan. Dit kan alleen als we ons versneld inzetten voor duurzaamheid.

Wij willen graag de stand van zaken in Nederland in kaart brengen. Doe je mee? Onder alle deelnemers verloten we een Dyson Pure Cool ter waarde van €299,-.

Sneller klimaatneutraal

Samen met haar klanten streeft Eneco naar een nog snellere verduurzaming. Wat betekent eigenlijk ‘klimaatneutraal? En hoe wil Eneco dit doel bereiken tegen 2035? Bekijk de video op hun website voor meer informatie. Ben je geen klant van Eneco en wil je weten hoe jouw energieverbruik ervoor staat? Doe mee aan het onderzoek en maak kans op een Dyson Pure Cool ter waarde van €299,-.

Hoe veel tijd hebben we nog!

We krijgen regelmatig te horen dat we nog acht jaar hebben om de klimaatdoelen voor 2030 te bereiken volgens het Klimaatplan. Dat is niet helemaal juist. We moeten onmiddellijk samen aan de slag, om het ontwikkelen van duurzame energieoplossingen tijd vergt en uitstel geen mogelijkheid is. Doe mee en wine een Dyson Pure Cool!

Dit zijn de vragen:

  1. Heb je zonnepanelen geïnstalleerd? Wist je dat op 20% van de Nederlandse huizen zonnepanelen op het dak liggen?
  2. In wat voor type woning woon je? Klik op het gewenste antwoord om door te gaan.
  3. Heb je een elektrische fiets of auto? Wist je dat er in Nederland ruim 300.000 elektrische auto’s zijn geregistreerd en dit er dagelijks meer worden?
  4. Wat is de grootte van je huishouden?
  5. Heb je isolatie verbeteringen in je woning aangebracht? Denk hierbij aan spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en glasisolatie.
  6. Wie is jouw huidige energieaanbieder?
  7. Nu maak je Gratis kans op een Dyson Pure Cool t.w.v. € 299.
  8. Voor meer acties om prijzen te winnen kijk even hier

Dyson Pure Cool t.w.v. € 299 winnen?

Win Gratis Dyson Pure Cool t.w.v. € 299

Laat een reactie achter.