Win een jaar lang Gratis bloemen t.w.v. € 780.-

Geplaatst op:
23/03/2018
Geldig tot:
01/01/2019
Categorie:
Uw voordeel:
Wekelijks gratis bloemen
Win een jaar lang Gratis bloemen t.w.v. € 780.-

Geef je mening over de levensstijl van Nederlandse huishoudens. Doe mee en ontvang een jaar Gratis bloemen ter waarde van € 780.-.

Gratis bloemen ontvangen?

Wil je af en toe een leuke enquête invullen en cadeaubonnen of cash verdienen? Schrijf je in bij Vava lifestyle en win een jaar lang Gratis bloemen voor een bedrag van € 780.-. Deze organisatie bestaat 25 jaar en wil dat vieren met alle leden en geven ze wekelijks een bos bloemen weg. En bloemen maakt het feestelijker. 1 jaar lang bloemen zorgt voor gezelligheid en vrolijkheid in huis. Meedoen met dit onderzoek is kans maken op een jaar lang bloemen. Deze prijs is goed voor een wekelijkse verse bos bloemen t.w.v. € 15,-. Voor jezelf of om cadeau te geven natuurlijk.

Hoe lang loopt deze actie

Schrijf je in voor deze actie tot en met 31 december 2019 actief blijft. Alle winnaars krijgen in januari 2020 een e-mail met het bericht dat ze 1 jaar lang bloemen ontvangen. Het inschrijven en meedoen is helemaal Gratis en de wekelijkse bos bloemen worden kosteloos bezorgt. Online enquêtes maken is leuk, leerzaam en je kunt er iets mee verdienen.

Gratis bloemen t.w.v. € 780.-

Win een jaar lang Gratis bloemen t.w.v. € 780.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!