Win een Google Home speaker t.w.v. € 149.-

Geplaatst op:
15/01/2018
Geldig tot:
04/07/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Green Egg BBQ
Win een Google Home speaker t.w.v. € 149.-

Win deze stoere Google Home speaker t.w.v. € 149,-. Zoek de groene eieren op de Kipster-boerderij die opgewekt wordt door zonnestroom van Engie.

Win een Google Home speaker t.w.v. € 149.-

Win een Google Home speaker

Doe je mee om de groene eieren die verstopt zijn op de Kipster-boerderij te zoeken? Heb je de eieren hebt gevonden klik op de button met het volgens jouw het juist aantal. Na je deelname maak je kans op een luxe Google Home speaker ter waarde van € 149.-. ENGIE maakt deze actie mogelijk en bekostigt de prijzen die verdeeld gaan woorden onder de winnaars.

Wist je dat er op de Kipster-boerderij paaseieren zijn gelegd? De paaseieren zijn verstopt, weet jij ze te vinden? Geef direct antwoord en maak kans op een Google Home speaker t.w.v. € 149,-. Natuurlijk promoot ENGIE deze actie want er zouden meer mensen gebruik moeten maken van zonnestroom. Er wordt schonestroom gemaakt op het dak vol met zonnepanelen die op de Kipster-boerderij geplaatst zijn. Zo wordt er meer energie opgewekt dat er wordt verbruikt en goed is voor je portemonnee en het milieu.

Win een Google Home speaker t.w.v. € 149.-  Win een Google Home speaker t.w.v. € 149.-

Alles over de Kipster 

De Kipster is een kippenboerderij die zo is opgezet dat het goed is voor de kippen, mensen en het milieu. Het is de grootste kippenboerderij ter wereld die zo milieuvriendelijk is opgezet. Door de duurzaamheid van dit bedrijf is het welzijn van de kippen in combinatie met het terugwinnen van energie een windt gevende organisatie.

Het verbruik van energie is zo laag dat er nog voldoende stroom over is om terug te sturen naar het elektriciteit net. Dit lage verbruik komt door de 1097 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Dit duurzame bedrijf produceert als eerste ter wereld klimaatneutraal, groene eieren! Vind je het leuk om meer ENGIE acties te bekijken? Doe mee en mogelijk is de Google Home speaker t.w.v. € 149.- voor jou!

Win een Google Home speaker

Win een Google Home speaker t.w.v. € 149.-

Laat een reactie achter.