Elektrische-Bike korting tot € 1000.-

Geplaatst op:
27/05/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Scoor een korting van € 1000.-
Elektrische-Bike Hemelvaartdeal korting tot € 1000.-

Op zoek naar een voordelige Elektrische-bike? Kom naar Stella en scoor een een korting tot wel € 1000.-. Kom vrijdag 27 of zaterdag 28 mei langs en ontvang een gratis goodiebag3

Win een gloednieuwe Elektrische-Bike

Maak kans op een luxe elektrische fiets door de afstand te raden die Wesley rijd. Wesley fietst zo’n 35 km per dag, totdat hij overstapte op een e-bike. Hoe groot schat u de actieradius van zijn nieuwe e-bike? Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets. Met een e-bike krijgt u extra ondersteuning tijdens het fietsen. Zo legt u zonder extra inspanning grotere afstanden af dan met een normale fiets. E-bikes zijn milieuvriendelijk en dragen bij aan een gezonde levensstijl! Wil je ook gezond leven en het milieu beschermen?

Ze geven dolgraag advies, dus kom gauw langs in een van de winkels en maak een afspraak aan huis. Je kunt in alle rust jouw favoriete e-bike(s) testen, gratis en voor niets. Fijn om te weten de e-bikes zijn ruim op voorraad, dus je kunt volgende week al genieten van jouw droommodel! De perfecte e-bike samenstellen in jouw dichtstbijzijnde E-bike Testcenter? Kom je langs?

Op zoek naar nieuwe Elektrische-BikeElektrische-Bike Hemelvaartdeal korting tot € 1000.-

 • Raad actieradius van zijn nieuwe e-bike.
 • Win een e-bike door gratis mee te doen mat deze actie.
 • Meedoen is zonder verdere verplicht en helemaal gratis.
 • Voor meer informatie over deze actie kijk even hier.
 • Dit is een actie van de Fietsvoordeelshop.nl.

Voor de fiets liefhebbers!

De Fietsersbond bestaat 40 jaar en is ervoor 13,5 miljoen fietsers in Nederland en heeft al 35.000 leden. Ze hebben 150 lokale afdelingen en 1500 actieve vrijwilligers. Steun deze vereniging en win een elektrische fiets van de beste kwaliteit en voor het ultieme fietsplezier. Maak kans op een gloednieuwe Elektrische-Bike en doe gratis mee!

De fietsersbondFietsersbond Maak kans op een gloednieuwe Elektrische-Bike

 • Altijd Comfortabele en snelle fietsroutes.
 • Meer en betere stallingen voor fietsen.
 • Aanpak van fietsdiefstal en vandalen.
 • Grotere verkeersveiligheid voor alle fietsers.
 • Bekijk hier alles over deze actie!
 • Wil je meer acties over een elektrische fiets bekijken?

Alles over de Fietsersbond

Deze organisatie ondersteunt bijna 13,5 miljoen fietsers in heel Nederland. Ze zorgen ervoor dat je altijd veilig op pad kunt in de vele steden, geeft je de mooiste routes en mogelijkheden voor een heerlijk gezellig dagje op de fiets. Bekijk op de website wat voor fietsen er te koop zijn en je hebt er de fietsers bond routeplanner.

Daarnaast houdt Fietsers bond zich bezig met de belangen van de fietser waar wordt gelet op veiligheid, verlichting en vele andere aspecten voor het fietsen. Doe mee en profiteer van deze actie!

Elektrische-bike met hoge korting!

Win een gratis e-bike bij Stella fietsen

Laat een reactie achter.