Win Gratis fantastische prijzen bij Welkoop

Geplaatst op:
27/09/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Win altijd een prijs!
Win Gratis fantastische prijzen bij Welkoop

Probeer de 3 dierengeluiden te raden om een van de 25 prijzen te winnen. Een jaar lang gratis voer voor je huisdier! Je ontvangt gegarandeerd een snack voor je (huis)dier.

Wil je Gratis Prijzen winnen

Deze actie is geldig tot en met 4 oktober. Tot uiterlijk 8 oktober kun je, door de ontvangen PDF-voucher in te leveren, een gratis snack ophalen bij een van de Welkoop-winkels. Je mag maximaal 2 keer deelnemen per e-mailadres en ontvangt maximaal 2 gratis snacks per persoon. Wees er snel bij, deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Doe je gratis mee met deze actie van wel koop? Je maakt kans op een mooie prijs. Speel gratis mee door je inschrijving voor de nieuwsbrief om direct kans te maken. Alle deelnemers hebben een keuze uit de mooiste  cadeaus. Doe gratis mee en win een fantastische prijs.

De deelnemer aan de Actie maakt kans op de volgende prijzen:
  • 1 jaar lang gratis dierenvoeding voor één dier.
  • Welkoop neemt contact op met de prijswinnaar om het voedingsadvies.
  • De winnaar dient daarbij het bewijs van winnen (de mail) + een geldig ID bewijs mee naar de winkel te nemen.
  • Maximaal een dierensnack per klant.
  • Je kan jouw gratis dierensnack tot en met donderdag 7 oktober 2021 ophalen op vertoon van jouw persoonlijke voucher en een geldig ID).

Meedoen is vrijblijvend en kost niets, en je ontvangt een leuk cadeau. Dat kan niet anders, iemand moet deze prijzen betalen en dat doen deze bedrijven. Niet getreurd je kunt je snel weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Hoe leuk is winnen

Je hoeft even online, de krant of op televisie te kijken en je vindt dagelijks vele actie waar je de mooiste prijzen kunt winnen. Overal zie je of hoor je wel winacties waar je gratis aan mee kunt doen. Op Gratis247 hebben we de prijsacties voor je op een rijtje gezet. Elke dag worden er hier nieuwe acties geplaatst en kun je direct deelnemen aan de leukste prijsvragen. Ga je liever zelf op zoek naar prijsvragen? Check ons handige website overzicht voor het vinden van prijsvragen en winacties.

 Kans op een fantastische prijzen!

Win Gratis fantastische prijzen bij Welkoop

Laat een reactie achter.