Win een Corendon vakantiecheque van 249 euro

Geplaatst op:
18/05/2018
Geldig tot:
12/11/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Doe gratis mee!
Win een Corendon vakantiecheque van 249 euro

Bent u opzoek naar een goedkope luxe vakantie voor 2 personen. Doe gratis mee met deze leuke actie en win een Corendon vakantiecheque van 2x 249 euro.

Win een vakantiecheque 

Mis je de zomer en ben je de regen ook zo beu? Dan wordt het tijd om een vakantie te plannen en uit de sleur te stappen! En wij hebben een leuke voor je. Wil je er even lekker tussen uit, doe mee met deze gratis winactie van Gratis247. Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Corendon maakt automatische kans op een vakantiecheque van 249 euro.

Je weet het nooit, doe mee en weet bent u een van de gelukkige winnaars! De hoofdprijs is een geldbedrag van 2x € 249.-, je kunt hiermee genieten van lekkere ijsjes, een extra drankje of een dinertje. Ga lekker de zon op zoeken want Corendon verloot ook 2 volledig verzorgde diners in het Corendon Village Hotel in Amsterdam. Klink dit als muziek in je oren? Speel snel mee en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars!

Wat kun je verwachten

  • U wint een vakantiecheque van 2x € 249.-.
  • De voucher mag je besteden hoe je dat jezelf wilt.
  • Iedereen mag meedoen aan deze actie.
  • Zoek u iets anders kies een leuke gratis aanbieding.

Niet dromen gewoon doen!

Wie denk er niet aan een luxe vakantie om zalig te ontspannen en te ontstressen. Deze vakantiecheque brengt de wekelijkheid een stukje dichterbij en daar doe je je zelf of een ander een groot plezier mee! Je kunt met deze cheque veel dingen doen die je normaal nooit zou doen. Je kunt de reissom betalen, lekker naar de film of die boottocht maken waar je lang van droomde. Met deze vakantiecheque maak je de dromen waar. Wat een heerlijk idee! Let op!

Win een vakantiecheque van 249 euro!

Win een Corendon vakantiecheque van 249 euro

2 Reacties op "Win een Corendon vakantiecheque van 249 euro"

  1. wil heel graag op vakantie

  2. Cor en don ik ben altijd op reis met corendon hoop jullie eens tegen te komen op vakantie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!