Win een Quooker t.w.v. € 1.495,-

Geplaatst op:
27/03/2019
Geldig tot:
27/03/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Doe gratis mee!
Win een Quooker t.w.v. € 1.495,-

De Vastelastenbond helpt je om de woonlasten te drukken. Laat je gratis informeren en maak kans op een Quooker t.w.v. € 1.495,-. Er zijn geen verdere verplichtingen.

Win een Quooker

Veel mensen geven meer dan de helft van hun inkomen uit aan je vaste lasten? Zo betaal je maandelijks voor gas, elektriciteit, water en je woonlasten. Wil je kijken of je kunt bezuinigen op je woonlasten, doe de check en bespaar maandelijks veel geld. Door je Gratis aanmelding maak tijdelijk kans op een Quooker t.w.v. € 1.495,-.
Deze kraan levert direct koud, warm en kokend water. De winnaar van deze actie wordt telefonisch op de hoogte gebracht. Ontvang voor je mooie keuken een handige Quooker waar je direct kokend water voor diverse doeleinden mee maakt.

Hoe handig is de Quooker!

Win deze kraan t.w.v. € 1.495,-    Win een Quooker t.w.v. € 1.495,-    Win een Quooker t.w.v. € 1.495,-

Hoe werkt de actie

We zitten weer midden in het winterse weer en we zijn met zijn alle weer veel meer thuis. Het stroom- en gasverbruik schiet omhoog en zo ook de maandelijkse kosten. Dit is het moment om een blik te werpen op je vaste lasten. Doe dit onder het genot van een lekker kopje thee of koffie.
Het kopje thee kun je misschien wel met je nieuwe Quooker gaan zetten. Om kans te maken op deze prijs, vraag snel een woonlasten check aan en maak kans op deze Quooker Flex. Dat is een win-win situatie. Ze bellen en sturen een e-mail naar alle winnaars.

De Vastenlastenbond

De Vastenlastenbond wil voor iedereen een heldere, overzichtelijke en betaalbare energierekening. Ze zijn 100% onafhankelijk en kiezen zo voor u de beste leverancier. Ze bieden verschillende abonnementen aan waar iedereen een voordeel uit kan slaan. Zo kunnen ze altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Vindt je gratis prijzen winnen leuk? Kijk even op Gratis247!

Win een Quooker t.w.v. € 1.495,-Win een Quooker t.w.v. € 1.495,-

Laat een reactie achter.