Luxe e-Bike Morena van Stella met 32% korting

Geplaatst op:
06/08/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis brochure en 32% korting!
Luxe e-Bike Morena van Stella met 32% korting

De Luxe e-Bike Morena van Stella is verkozen tot beste E-bike van 2021. Stap op deze fiets en fiets de lentezon tegemoet! Vraag de Gratis brochure aan en ontvang tot 32% korting!

Luxe e-Bike Morena van Stella

De Morena Premium is door Stella ontworpen met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Deze mooie en sportieve e-bike heeft een krachtige Bosch PowerTube-accu die volledig geïntegreerd is in het frame. De afstand die je ermee kunt fietsen is 195 km en dat op één accu. De Line CX Bosch-middenmotor zorgt voor het optimale rijplezier! De Stella Morena beschikt over veel innovatieve features en is verkrijgbaar in het zwart. Bezoekt de winkel en krijg gratis een goedgevulde Stella-Goodiebag!

Een luxe e-Bike die voor lange en korte afstanden geschikt is en een ideaal vervoersmiddel voor woon-werk, boodschappen of gewoon lekker toeren. Heeft u even geen zin om zelf te trappen? Doet deze e-bike het werk graag voor u. Doe mee! Iedereen heeft even veel kans om dit vervoersmiddel te kopen met een korting van wel 32%!
Gratis brochure of maak een vrijblijvende proefrit

Ben je benieuwd naar de luxe e-bike met een extreem lage prijs? Download de gratis brochure en profiteer direct van de korting! De meeste mensen willen liever een gratis proefrit maken? Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  En het leukste: als je de winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag! Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Wanneer u het leuk vind om u in te schrijven voor meer winacties ga even naar de rubriek prijzenwinnen op Gratis247.

Wat moet u weten

  • Meedoen met deze actie is helemaal gratis.
  • U kunt een mooie luxe E-Bike kopen met een scherpe korting.
  • U zou gebeld kunnen worden voor een mooi voorstel van Stella.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.

Fietsen is gezond

Is het dagelijks fitnessen niet jou ding door een drukke agenda en andere prioriteiten? Gaat geregeld sporten snel naar de vergeethoek. Echt jammer, sport is in feite het belangrijkste element van een goede gezondheid en een sterke weerstand. Gelukkig zijn er diverse manieren waarop je wat aan je fysieke conditie kan werken, fietsen! Stap s ‘morgens lekker op de fiets naar je werk en na een dag hard werken is het terug fietsen een zalig moment om alles even los te laten. Echt een luxe e-Bike!

Voor jou een Luxe e-Bike van Stella?

Luxe e-Bike Morena van Stella met 32% korting

2 Reacties op "Luxe e-Bike Morena van Stella met 32% korting"

  1. Ik zou graag de mooie fiets willen winnen!

  2. ben afhankelijk van een fiets want openbaarvervoer is te duur en heb geen auto en geen rijbewijs omdat dit te duur is en vanwege overlijden van echtgenoot grote schuld en in ww beland en erg moeilijk weer aan het werk kom. Met een elektrische fiets zouden al mijn problemen opgelost zijn en hoop dat ik voor deze fantastische fiets in aanmerking kan komen. Alvast bedankt! Vriendelijke groeten!

Laat een reactie achter.