Win een Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-
Geplaatst op:
10/11/2018
Geldig tot:
04/02/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Green Egg BBQ
Kans maken op een stoere Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-?

Win deze stoere Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-? Zoek alle groene eieren op de Kipster-boerderij die opgewekt wordt door zonnestroom van Engie.

Win een Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-   Win een Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-

Win een Green Egg BBQ

Doe je mee om de groene eieren die verstopt zijn op de Kipster-boerderij te zoeken? Heb je de eieren hebt gevonden klik op de button met het volgens jouw het juist aantal. Na je deelname maak je kans op een luxe Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-. ENGIE maakt deze actie mogelijk en bekostigt de prijzen die verdeeld gaan woorden onder de winnaars.

Natuurlijk promoot ENGIE deze actie want er zouden meer mensen gebruik moeten maken van zonnestroom. Er gebruik gemaakt van een dak vol met zonnepanelen die op de Kipster-boerderij geplaatst zijn. Zo wordt er meer energie opgewekt dat er wordt verbruikt. Goed voor je portemonnee en het milieu.

Alles over de Kipster 

De Kipster is een kippenboerderij die zo is opgezet dat het goed is voor de kippen, mensen en het milieu. Het is de grootste kippenboerderij ter wereld die zo milieuvriendelijk is opgezet. Door de duurzaamheid van dit bedrijf is het welzijn van de kippen in combinatie met het terugwinnen van energie een windt gevende organisatie.

Het verbruik van energie is zo laag dat er nog voldoende stroom over is om terug te sturen naar het elektriciteit net. Dit lage verbruik komt door de 1097 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Dit duurzame bedrijf produceert als eerste ter wereld klimaatneutraal, groene eieren! Vind je het leuk om meer ENGIE acties te bekijken? Doe mee en mogelijk is de Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,- voor jou!

Win een Green Egg BBQ

Kans maken op een stoere Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-?

Laat een reactie achter.