Win een spellenpakket t.w.v. € 125.-

Geplaatst op:
24/07/2019
Geldig tot:
10/03/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een spellenpakket t.w.v. € 125.-

Hoe goed is je kennis over het bekende Monopoly spel? Beantwoord de vraag en maak kans op een compleet spellenpakket t.w.v. € 125,-. Meedoen is lekker Gratis.

Win een spellenpakket

Het Monopoly spel is een van de best verkochte spellen in Nederland. Vele gezinnen, vriendenclubs en verenigingen spelen dit boeiende spel. Wil je graag je spellen collectie uitbreiden met 30 Seconds, Monopoly valsspelers editie, Tickets to Ride en Cards Against Humanity doe mee met deze leuke actie.

Beantwoord de vraag: Weet jij welke straat in de Nederlandse Monopoly de duurste is? En maak kans op het hele spellenpakket t.w.v. € 125,-!
In het nieuwste Monopoly spel ontdek je de Efteling op een compleet nieuwe manier. Je wordt in dit spel de directeur van het attractiepark vol wonderen en beleving! De pretpark-strateeg ga je succes van de Efteling Park bepalen.

Ontdek de Nederlandse editie van het spectaculaire 30 Seconds spel voor teams. Dit is een fantastisch spel voor grote gezelschappen en op feestjes en partijen. Je speelt in teams en probeert in 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer omschrijvingen je goed hebt des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Bereik zo snel mogelijk de finish.

Wat moet je weten 

  • Beantwoord de vraag: Wat is de duurste straat in Monopoly.
  • Deze actie loopt van 16 december 2019 tot en met 2 maart 2020.
  • Ben je 18 jaar of ouder doe mee met deze gratis actie.
  • De prijs heeft een maximale waarde van € 125,00.
  • De trekking van het spellenpakket is op 8 maart 2020.
  • Helaas kun je per huishouden een keer mee doen.
  • Heb je het spellenpakket gewonnen mag het niet geruild worden.
  • Vindt je het leuk om meer prijzen te winnen.

Wil je een spellenpakket winnen?

Win een spellenpakket t.w.v. € 125.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!