Win je Droomauto naar keuze bij de Hartloterij

Geplaatst op:
23/05/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win je droomauto!
Win je Droomauto naar keuze bij de Hartloterij

Win bij de Hartloterij een droomauto van € 100.000 of interieur t.w.v. € 10.000. Speel mee, steun en win een auto waardecheque t.w.v. € 100.000,- en andere mooie prijzen.

Hartloterij geeft droomauto weg!

Ieder jaar geeft de Hartloterij een gratis auto t.w.v. € 100.000,- weg aan de deelnemers. En dat is niet alles, 49 andere prachtige prijzen worden weg gegeven aan een beperkte groep lotenbezitters. Een lot kost wel € 33,- en er worden maximaal 30.000 loten verstrekt. Tijdens de trekking doen alleen de verkochte loten mee. Zo heb je een extra hoge kans om deze hoofd prijs te winnen.

En dat voordeel is groter vergeleken met andere loterijen. Zo kun je kans maken op een hoogste prijzenpot van Nederland en tegelijkertijd een goed doel steunen. De Hart Loterij stichting doet dit voor een Hartveilig Nederland. Ze gebruiken de hele netto-opbrengst voor het plaatsen van extra AED’s.

Grootste kans op de hoofdprijsWin je Droomauto naar keuze bij de Hartloterij

  • Maximaal 30.000 loten.
  • Prijs per lot betaal je 33 euro.
  • Aantal prijzen 50.
  • Winkans voor de deelnemers is 1 op 600.
  • Alleen verkochte loten doen mee.
  • Vergunning nummer kansspelautoriteit 14630.
  • Officiële notariële trekking.
  • 100% netto-opbrengst voor goed doel.
  • De prijs is Belastingvrij.

De Hartloterij

Met deze actie wil Hartloterij de opbrengst van de loterij besteden aan het Hartveilig maken van ons land. Dit doen ze door het plaatsen van AED-apparaten (reanimatieapparatuur) op de meest belangrijke plaatsen. In Nederland zijn nog te weinig locaties waar een AED aanwezig is. De laatste jaren heeft het AED apparaat veel mensen gered omdat burgerhulpverleners er op tijd bij waren.

Iedereen die deelneemt aan de Hartloterij steunt niet alleen dit belangrijke doel, maar maken direct kans op een fantastische prijzenpot. Met een prachtige auto of camper naar keuze t.w.v. 100.000 euro. Dit is niet alles!! Bij deelname kun je veel meer prijzen winnen zoals een interieur, e-bikes, vakantie, Applepakket, elektronica-pakket en veel meer.

Bij de HartLoterij gaat je leven veranderen wanneer je een van de gelukkige winnaars bent. Tegelijkertijd help je het doel te bereiken om mensen te helpen een plotselinge hartstilstand te voorkomen.

Win je Droomauto naar keuze bij de Hartloterij

Win je Droomauto naar keuze bij de Hartloterij

Laat een reactie achter.