Win deze prijs met kans op Lay’s proefpakket

Geplaatst op:
11/04/2020
Geldig tot:
20/08/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Win deze prijs!
Win deze prijs met kans op Lay's proefpakket

Win deze prijs door gratis mee te spelen met deze lay’s actie. Proef 3 Lay’s zakken en maak wekelijks gratis kans op Lay’s producten.

Win deze prijs!

Lay’s lanceert samen met KFC, Subway en Pizza Hut drie nieuwe smaken. Wil jij als een van de eersten de nieuwe Lay’s Restaurant Flavours proeven? Doe dan mee met deze prijsvraag en wie weet ben jij wel een van de gelukkige 1.000 winnaars die een proefpakket ontvangen.

Zou je mee willen doen met deze leuke actie waarbij je een bomvol lays-pakket kunt winnen? Win deze prijs en combineer minimaal 3 Lay’s zakken en win een jaar lang gratis lay’s producten! In het pakket vindt je de lekkerste Lay’s producten die je normaal in de winkel koopt.

Ik zou zeggen zoek maar uit want meedoen is helemaal gratis en er zijn geen verdere verplichtingen met deze actie. Wil je meer prijzen winnen kijk even op Gratis247 waar je prijzen kunt winnen, energie contracten kunt afsluiten en Gratis spullen kunt ontvangen. Het zoeken naar gratis spullen was nog nooit zo eenvoudig. Kijk in de rubriek prijzen winnen om gratis deel te nemen om de mooiste prijzen te winnen.

Wat moet je wetenWin deze prijs | Kans op een jaar lang gratis Lay’s

  • Win deze prijs is gratis en zonder verdere verplichtingen.
  • Je kunt een van de 1000 Lays-pakketten winnen.
  • Combineer minimaal 3 Lay’s zakken.
  • Deze actie is alleen voor mensen die in Nederland wonen.
  • Per huishouden mag maar 1x meegedaan worden.
  • De Actie loopt van 1 maart 2020 tot en met 30 april 2020.
  • Wekelijks kans op gratis Lay’s producten.
  • De winnaars ontvangen automatische bericht via telefoon of e-mail.

Contact adres

Veel mensen vinden het leuk om mee te doen en winnen graag de leukste prijzen. Zij zoeken regelmatig op internet naar leuke actie. Het leuke van de meeste acties is dat je hier gratis aan mag doen. Hoe meer je speelt en meedoet des te meer kans maak je op het winnen van een prijs.

Heeft u klachten of vragen over deze Actie of wilt meer weten over het winnen van de prijs? Kunt u schriftelijk contact zoeken met Consumentenservice, antwoordnummer 2460, 3600 VB Maarssen, Nederland. Deelnemers kunnen bovendien gratis telefonisch contact opnemen vanuit Nederland op het nummer 0800 7377426. Vele

Doe mee en Win deze prijs

Win deze prijs met kans op Lay's proefpakket

Laat een reactie achter.