Gratis wildplukken bij jou in de buurt

Geplaatst op:
08/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis wildplukken bij jou in de buurt!
Gratis wildplukken bij jou in de buurt

Gratis groeten en fruit plukken?Kijk op de kaart voor jouw regio en bekijk alle openbare plaatsen om gratis te plukken. Download gratis de wildplukken kalender.

Wildplukken van Groeten, Fruit en noten.

Waar kan je bij jou in de buurt gratis fruit, groeten of noten plukken? De Wildplukwijzer helpt jou bij het zoeken van diverse openbare locaties bij jou in de buurt. Veel plukplezier en smakelijk eten!

De voordelen van wildplukken

  • Zeer leuke activiteit om te doen.
  • Gratis fruit, groenten en noem maar op plukken.
  • Gratis Downloaden van het overzicht.
  • Het kan ook gratis bij jou in de buurt.
  • Download hier wildpluk kalender.
  • Ga gezellig plukken in heel Nederland.
  • Voor meer leuke acties kijk even hier.

Plukken zit in ons DNA

Wist u dat wildplukken in het DNA van vele Nederlanders zit. Van vroeger uit jagen, vissen en verzamelen we al spullen. In de Tweede Wereldoorlog at men ook de walnoten, besjes en hazelnoten uit het wild, maar tegenwoordig is het makkelijker geworden. Er zijn nu apps en Facebook groepen waar je een hoop van kunt leren over wildplukken.

Er bestaat al jaren een wet die zich richt op wildplukken (stroperij), maar wanneer je het de politie vraagt geeft die het antwoord dat ze dit wel door de vingers zullen zien. Het moet wel voor eigen gebruik zijn en geen grote hoeveelheden. Wanneer de bramen rijp worden is het weer tijd om te wildplukken en komt ook de waarschuwing naar boven waar meenden nog steeds van schrikken. Mensen moeten zich hierdoor niet laten afschrikken om de natuur in te gaan om op zoek te gaan naar lekkere vruchten, nootjes en bloemetjes. Bramen staan er toch juist bekend om dat ze in overvloed te vinden zijn? Vaak overwoekeren deze zelfs. Trek de stoute schoenen aan en ga er lekker op uit met het gezin en leer wat van de natuur en het lekkers wat er te vinden is.

Gratis wildplukken bij jou in de buurt

Gratis wildplukken bij jou in de buurt

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!