Gratis cadeaubon t.w.v. € 10 bij Troskompas

Geplaatst op:
04/10/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaubon t.w.v. € 15.-
TrosKompas Abonnement met Gratis Bol.com cadeaubon

Neem nu een abonnement op TrosKompas voor 12 maanden voor slechts € 49,95 en ontvang een cadeaubon van HEMA of Bol.com ter waarde van € 10,-.

Ontvang Gratis cadeaubon

TrosKompas is de bekendste tv-gids van Nederland en wordt wekelijks bij jou thuisbezorgd. Het biedt het meest complete programmaoverzicht, uitgebreide achtergrondinformatie over het programma-aanbod en boeiende rubrieken. Voor de echte liefhebbers heeft de gids zelfs columns en strips.

Met TrosKompas hoef je nooit meer te zoeken wat er vandaag op televisie te zien is. Je hebt in één oogopslag een overzicht van alle programma’s, films en series. Naast het handige televisieoverzicht biedt de gids nuttige filminformatie, leuke columns en exclusieve kortingsacties voor lezers.

Mis deze exclusieve topaanbieding niet en schrijf je vandaag nog in voor TrosKompas. Maak slim gebruik van onze aanbiedingen en ontvang de tv-gids én de gratis cadeaubon.

Wat moet je weten!Gratis Bol.com € 15 cadeaubon bij TroskompasGratis Bol.com € 15 cadeaubon bij Troskompas

  • Betaal slechts € 49.95 voor een abonnement van 12 maanden.
  • Na je aanmelding ontvang een gratis Bol.com cadeaubon van € 10.-.
  • Na je aanmelding ontvang een gratis HEMA cadeaubon van € 10.-.
  • Lees wekelijks de bekendste televisiegids van Nederland.
  • De meest handige TV-gids van Nederland
  • Columns en interviews met BN’ers
  • Wil je nog andere Tv-gidsen bekijken?

Troskompas opzeggen

Bij het afsluiten van een abonnement op de Troskompas is het goed om te weten dat u automatisch een jaar lang geabonneerd bent. Na 52 weken wordt uw abonnement automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. U heeft de mogelijkheid om uw abonnement op te zeggen tot uiterlijk een maand voor het einde van de abonnementsperiode. Scoor deze gratis cadeaubon.

Bij een abonnement heeft voor onbepaalde tijd, mag u dit op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Het is verstandig om hier rekening mee te houden voor u een abonnement afsluit. Veel plezier met het televisiemagazine!

Adresgegevens van Troskompas:

U kunt telefonisch opzeggen via het volgende telefoonnummer: 0900-9770 (10ct. p.m.). Schriftelijk opzeggen kan door een brief te sturen naar het volgende adres: Postbus 1431 1000 BK Amsterdam. Het is mogelijk om per e-mail op te zeggen. U kunt een e-mail sturen naar abonneeservice@troskompas.nl. Let op: er wordt hier een gratis Bol.com-cadeaubon aangeboden van € 10.-.

Gratis cadeaubon t.w.v. €10 bij Troskompas

TrosKompas Abonnement met Gratis Bol.com cadeaubon

Laat een reactie achter.