Gratis weten wat je woning waard is?

Geplaatst op:
09/06/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis waarde bepaling!
Wil je weten hoeveel je huis waard is? Laat iQ Makelaars je huis gratis en vrijblijvend taxeren.

Wat zou je woning waard zijn? Ontvang een gratis waardebepaling van je eigen huis. Zo weet je ongeveer wat de verkoopwaarde om je huis voor de juiste prijs te verkopen.

Wat is je woning waard?

Bij het verkopen van je huis is het vaststellen van de waarde een belangrijk onderdeel. Daarom bieden we bij iQ Makelaars gratis advies over de verkoopprijs en verkooptijd van je woning, via de vrijblijvende waardebepaling. Heb je plannen voor een verkoop van je huis vraag hier Gratis de ongeveer verkoopprijs op.

Ontvang binnen 48-uur gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning. Dit wordt gebaseerd op kadastergegevens, verkoopgegevens en gelijkwaardige te koop staande objecten (hier kijkt de koper naar), rapportage Calcasa en rapportage NBWO.

Binnen 48 uur advies Waardebepaling

  • Kadastergegevens verkoopgegevens na 2008
  • Gelijkwaardige te koop staande objecten (hier kijkt de koper naar)
  • Rapportage Calcasa
  • Rapportage NBWO

Je woning verkopen?

Bij het onderzoek naar de waarde van een huis zet iQ Makelaars het Kadaster en Calcasa in voor hulpmiddelen. Bij het Kadaster kan woninginformatie opgevraagd worden die van belang is bij het bepalen van de waarde. Hierbij kun je denken aan verkoopprijzen van woningen binnen een bepaald gebied, maar ook gegevens over de laatste trends op de woningmarkt.

Daarnaast maakt iQ Makelaars gebruik van Calcasa. Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf dat op basis van landelijke data en statistieken een automatische waardebepaling uitvoert. Calcasa maakt gebruik van een internationaal erkend model dat bekend staat om zijn nauwkeurige en betrouwbare waardebepaling. Door uitgebreid onderzoek te doen kunnen ze bij iQ Makelaars een goede inschatting maken voor welke waarde de woning ongeveer verkocht gaat worden.

Waardebepaling op basis van:

Weten wat je woning waard is?

Weten wat je woning waard is?

Laat een reactie achter.