Gratis Senioren Inspiratie Magazine Beter Slapen

Geplaatst op:
31/01/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Senioren Inspiratie Magazine

Wilt u graag fit en uitgerust opstaan? Vraag gratis het Senioren Inspiratie Magazine “Beter Slapen” aan. Een tijdschrift van Well-fair voor senioren.

Senioren Inspiratie Magazine

Lees alles over goed slapen en ontvang tips en handige informatie wat je kunt lezen in het gratis Senioren Inspiratie Magazine. Vraag dit gratis Senioren Inspiratie Magazine aan bij Well-Fair. Lees alles over het slimme bed voor 60-plussers en de handige sta-op. Het bed wat speciaal is ontworpen voor de 60 plussers is uniek in zijn soort. Met dit bed kunt u langer en gemakkelijker thuiswonen met hulp van de nieuwste techniek. Met deze hulpmiddelen word het leven een stuk eenvoudiger en heeft u minimale hulp nodig.

Het bed voor 60-plussers

Het slimme betaalbare bed voor 60-plussers zorgt ervoor dat u fit en uitgerust wakker wordt. U gaat genieten van comfort en gemak bij het schoon-en opmaken van het bed. Well-Fair heeft een groot assortiment met luxe en zeer gebruiksvriendelijke bedden. Probeer de matrassen met een optimaal ligcomfort die zeer betaalbaar zijn en eenvoudig zijn om te draaien. Met de unieke handvatten kunt u eenvoudig uw eigen matras omdraaien en keren.

De actie voordelenGratis Senioren Inspiratie Magazine Beter Slapen

 • Gratis informatie over de unieke producten van Wel-Fair.
 • Bekijk het inspiratieboek met ideeën en belangrijke tips.
 • Lees alles over langer en veiliger thuis wonen.
 • Deel de ervaring van andere gebruikers.
 • Well-Fair is de belevingswereld die u zelf moet ervaren.
 • Wil je meer informatie? Doe hier je bestelling voor het Gratis Senioren Inspiratie Magazine.
 • Heb je interesse in gratis tijdschriften?

De perfecte sta-op stoel 

Well-Fair staat bekend om de luxe sta-op stoelen die door vele 60 plussers gebruikt worden. Wilt u heerlijk genieten van een comfortabel zitcomfort? Laat uw eigen stoel op maat maken door Well-Fair. De stoel word zo gemaakt dat hij perfect aansluit op uw lichaam. Vraag gratis een van de Well Fair brochures aan waar alle tips en producten worden beschreven. U heeft de keuze uit Bedden, Zitcomfort, Trapliften, Badkamers of Belevingswereld. Lees alles over perfecte (sta-op) stoel in het inspiratie tijdschrift.

10 gratis aankoop tips!

 1. Hoe kies je de juiste lengte van het bed? Een vuistregel is je eigen lichaamslengte + 20 cm.
 2. Op wat voor manier wilt u het bed verstellen? Wilt u lezen of ontbijten in bed, kies dan voor een boxspringsmatras.
 3. Wat voor type bed zou u willen? Ledikant, lattenbodem, spiraalbodem of een boxspring. Het is allemaal mogelijk.
 4. Neem niet te snel een beslissing maar denk er goed over na. Ga niet even snel liggen want dat geeft een verkeerd beeld.
 5. Proef liggen kan bij Well-Fair in Nunspeet heeft een mega belevingswereld. Hier kun je proefslapen zoveel nachten als u wilt.
 6. Koop altijd een bed waar je tot 6 maanden naar aankoop gratis het ligcomfort van het bed kan aanpassen. Kijk daarnaast goed naar de aanvullende garanties.
 7. Houd met u keuze rekening hoelang u ongeveer wilt doen met het bed. U slaapwensen veranderen na een aantal jaar en dan is het jammer dat je te duur hebt gekocht.
 8. Het is belangrijk dat u alleen de matrassen vernieuwd als deze zijn versleten. De ombouw kunt u dan nog gewoon gebruiken.
 9. Het is handig als uw bed wieltjes heeft. Zo kunt u het bed verrijden en uit elkaar rijden zodat u eenvoudig en gemakkelijk kunt stofzuigen.
 10. Zorg ervoor dat uw bed een hoog-laag functie heeft zodat u voorbereid bent op onverwachte situaties. Voor het geval dat u hulp nodig heeft.

Gratis Senioren Inspiratie Magazine

Laat een reactie achter.