Win nieuwe Weber Barbecue. Doe gratis mee!

Geplaatst op:
07/06/2018
Geldig tot:
04/11/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Weber BBQ!
Win nieuwe Weber Barbecue. Doe gratis mee!

Weber wil het succes graag met iedereen vieren! Ze starten een wedstrijd waar de je nieuwste Weber Barbecue kunt winnen. Doe gratis mee?

Weber Barbecue winnen?

Wil je gratis meedoen? Beantwoord 3 vragen wat u slechts een paar minuten van je tijd kost, en wie weet bent u de gelukkige winnaar! Meedoen is heel vrijblijvend en zonder verplichting. Deze Q1400 BBQ van Weber is een luxe Elektrische BBQ t.w.v. € 289,-. De kogelbarbecue heeft een verchroomd grillrooster en porselein geëmailleerde deksel en ketel, de meest optimale grillresultaten behaald.

Maak de lekkerste maaltijden!

Deze unieke barbecue beschikt over een uitneembare schaal zodat je de as eenvoudig kunt verwijderen. De deksel kan eenvoudig aan de ketel gehangen worden door de vast gelaste deksel haak. Zo zit er gelijk een windbeschermer aan de barbecue. Je kunt ook nog meedoen mer deze BBQ actie! Iedereen houdt wel van een stukje vlees, vis of groente op de BBQ.  Wat voor BBQ gebruikt je het liefst? Geef je op als twester en maak kans op een luxe BBQ.

Win Luxe BBQ

De temperatuur bereikt weer een heerlijke hoogte. En veel mensen gaan weer lekker BBQ! Hoe lekker vindt je een stukje vlees, vis of groente op de BBQ? Wat ze met deze korte enquête willen weten is wat voor Luxe BBQ gebruikt je het liefst? Doe mee aan “Het is weer tijd voor de BBQ” onderzoek en win een BBQ t.w.v. € 289,-!

De actie 

  • Natuurlijk kun je gratis deelnemen aan deze actie.
  • Geef je mening en win een BBQ t.w.v. € 289.-.
  • Wil je meer weten over deze actie?
  • Vindt je prijzen winnen leuk? Hier vind je meer acties.
  • Elektrische BBQ t.w.v. € 289,-
  • Inclusief uitklapbare zij tafels en onderstel
  • Meld je nu gratis aan als tester.
  • Wat je test mag je houden!

Een Weber BBQ! Iets voor jou?

Weber wil het succes graag met iedereen vieren! Ze starten een wedstrijd waar de je nieuwste Weber Barbecue kunt winnen. Doe gratis mee?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!