Test de nieuwe Weber Barbecue. Doe gratis mee!

Geplaatst op:
17/06/2020
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Test een Weber BBQ!
Test de nieuwe Weber Barbecue. Doe gratis mee!

Weber wil het succes met iedereen vieren! Ze starten een wedstrijd waar iedereen de nieuwste Weber Barbecue kan testen. Schrijf je in en doe gratis mee?

Weber Barbecue testen?

Wil je gratis meedoen met deze test? Geef je mening over deze elektrische barbecue door je aan te melden voor de test. Geef je op en wie weet bent je de gelukkige winnaar! Meedoen is vrijblijvend en zonder verplichting. Deze Q1400 BBQ van Weber is een luxe Elektrische BBQ t.w.v. € 289,-. De kogelbarbecue heeft een verchroomd grillrooster en porselein geëmailleerde deksel en ketel, de meest optimale grillresultaten behaald.  Inclusief uitklapbare zijtafel en onderstel

Maak de lekkerste maaltijden!

Deze unieke barbecue beschikt over een uitneembare schaal, zodat je de as eenvoudig kunt verwijderen. De deksel kan eenvoudig aan de ketel gehangen worden door de vast gelaste deksel haak. Zo zit er gelijk een windbeschermer aan de barbecue. Je kunt ook nog meedoen mer deze BBQ actie! Iedereen houdt wel van een stukje vlees, vis of lekkere groente op de BBQ. Wat voor BBQ gebruikt je het liefst? Geef je op voor tester en maak kans op deze luxe Weber Barbecue.

De temperatuur bereikt weer een heerlijke hoogte. En veel mensen gaan weer lekker BBQ! Hoe lekker vindt je een stukje vlees, vis of groente op de BBQ? Wat ze met deze korte enquête willen weten is wat voor Luxe BBQ gebruikt je het liefst? Doe mee aan “Het is weer tijd voor de BBQ” onderzoek en test een BBQ t.w.v. € 289,-!

Wat moet je weten

  • Natuurlijk kun je gratis deelnemen aan deze actie.
  • Geef je mening en win een Weber Barbecue t.w.v. € 289.-.
  • Wil je meer weten over deze actie?
  • Vindt je prijzen winnen leuk? Hier vind je meer acties.
  • Elektrische BBQ t.w.v. € 289,-
  • Inclusief uitklapbare zij tafels en onderstel
  • Meld je gratis aan voor testpersoon.
  • Wat je test mag je houden!

Een Weber Barbecue! Iets voor jou?

Test de nieuwe Weber Barbecue. Doe gratis mee!

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!